Stockholm Rekrytering

Vi söker en HR Business Partner till Silex Microsystems

Vill du vara med och driva en förändringsresa där du får stötta och coacha chefer? Är du erfaren med en bred HR bakgrund och vill arbeta på ett internationellt bolag där entreprenörsanda och tillväxt står i fokus? Då kan rollen som HRBP hos Silex Microsystems vara nästa steg för dig!

Som HR Business Partner arbetar du brett med alla HR-processer och stöttar chefer i operativa medarbetarfrågor. Exempel på arbetsuppgifter som HR Business Partner:

 • Ge professionell leverans av HR tjänster som rör arbetsrättslig rådgivning, fackliga förhandlingar, kompetensförsörjning, lönesättning, utvecklingsinsatser, målstyrning, arbetsmiljöfrågor m.m.
 • Stödja och coacha chefer i att leda sina medarbetare på ett engagerande och effektfullt sätt, tex stötta inför utvecklingssamtal, skapa trivsel och engagemang i gruppen, kultur och värderingar, uppförandekod, etc.
 • Införskaffa och implementera nya processer och digitala system för bl.a. medarbetarundersökningar.
 • Hantera operativa HR-frågor kring t ex anställningsvillkor, personalärenden etc.
 • Ansvara för kommunikation mellan rekryteringsbolag och chefer.
 • Fortsatt utveckling och implementering av HR processer och HR strategiska initiativ.

Vem är du?

Du är utbildad personalvetare eller motsvarande med erfarenhet av att driva HR processer genom chefer och att stödja och vägleda dem i sina medarbetarfrågor. Du har flera års operativ erfarenhet med HR frågor och är kunnig inom arbetsrätt/fackliga förhandlingar. Du har gärna kommit i kontakt med flera olika kollektivavtal. Har du arbetat inom tillverkande 24/7 verksamhet är det starkt meriterande. Som person är du driven, lösnings- och businessorienterad. Du är en smidig kommunikatör, god planerare och trygg i din kompetens. Språkligt är du bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska.

Om oss

Silex Microsystems är ett företag i teknikens absoluta frontlinje som tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala. Företaget levererar i dag produkter som alla är skräddarsydda för deras kunder och branschen fullkomligt exploderar. Silex Microsystems tillhör en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen med huvudkontor och fabrik i Järfälla.

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Saba Solomon på saba.solomon@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb