Stockholm Rekrytering

Projektledare till Valter Eklund Stenentreprenader

Vill du bli en del av ett anrikt och familjärt bolag som värnar om sin personal? Uppskattar du trygghet, stabilitet, utveckling och kvalitet? Sök då tjänsten som projektledare på Valter Eklund Stenentreprenader!

Dina nya utmaningar
I din roll som projektledare kommer du att självständigt kalkylera och offerera kund efter förfrågan, följa upp samt ta emot beställningar/kontraktera arbeten. Du kommer att driva projekt från inköp till planering, resurstillsättning och utförande, samt ekonomiskt och juridiskt ansvar. Samordning med övriga projektledare, operativ chef samt ledningsgruppen gällande daglig drift och planering.

Du kommer också:

 • Genomföra byggmöten.
 • Attestera och fakturera.
 • Sköta diverse administration enligt satta rutiner.
 • Ha kundansvar med syfte att stärka relation mellan oss och kund.
 • Ansvara för personalvård med syfte att skapa goda relationer och välmående hos företaget.
 • Ansvara för relationer med UE inkl. kontraktering och samverkan.

Dina erfarenheter
Här på Valter Eklund tror vi på att man kommer långt med rätt inställning. Vi ser dock helst att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller projektledare, och att du har erfarenhet av kundkontakt. Vi söker en ödmjuk person som är kommunikativ, har en stark drivkraft att utvecklas, är initiativtagande och lösningsorienterad. Du har en god samarbetsförmåga och du är en person som alltid vill avsluta det du har påbörjat. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och proaktiv. Ett krav är att du har B-körkort samt talar och skriver obehindrat på svenska. 

Om Valter Eklund Stenentreprenader
1938 grundade Valter Eklund verksamheten Stenfirma Valter Eklund. Detta var grunden till vad som idag blivit Valter Eklund Bolagen; VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader. Vi är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har vi all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt. Vi är idag 50 anställda och omsätter cirka 120 miljoner.

Läs mer på: www.ve-sten.se

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre till fem korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förmånsbil
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb