Stockholm Rekrytering

Logistics Specialist

Vill du tillhöra ett företag med stolta och engagerade medarbetare som arbetar för att cancerpatienter ska få tillgång till den bästa tänkbara vården? Ett företag vars vision är en värld utan cancer. För dig som är redo att ta nästa steg i karriären så erbjuder SAM Nordic nu en bred och utvecklande tjänst inom logistik. En tjänst du själv kan vara med att påverka. Om du vill vara med på företagets spännande tillväxtresa, sök då tjänsten som Logistics Specialist på SAM Nordic!

Om SAM Nordic
SAM Nordic är det lilla läkemedelsföretaget med de stora ambitionerna. I 25 år har SAM Nordic distribuerat innovativa, radioaktiva läkemedel för diagnostik och terapi inom cancervården. Företaget är verksamt i hela Norden samt i Baltikum och har samarbetspartners och leverantörer över hela världen. Huvudkontoret ligger i Nacka Strand utanför Stockholm och idag arbetar 26 personer på företaget. De flesta medarbetarna finns i Sverige men personal finns även i Danmark, Finland och Norge. SAM Nordic befinner sig i en stark tillväxtfas och räknar med ytterligare medarbetartillskott till företaget de närmaste åren. Deras vision är en värld utan cancer och att bidra till att patienter i Europa får den bästa tänkbara vården, genom att göra medicinska innovationer tillgängliga för alla. Läs mer om SAM Nordic här.

Om rollen
Som Logistics Specialist på SAM Nordic arbetar du framför allt med att hantera transporter i enlighet med branschens regelverk, GDP (Good Distribution Practice). Du arbetar nära ditt team inom lager, inköp och logistik. I rollen ingår även inköp och framöver kan denna del bli mer omfattande. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och ta ett större ansvar. Du är i allra högsta grad med och påverkar din egen framtida roll. Som Logistics Specialist arbetar du i dagsläget tillsammans med tre andra medarbetare på företagets mötesplats i Nacka Strand.

Om dig
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av logistik med export-och importprodukter. Du får gärna ha en relevant utbildning inom området och meriterande är om du även har jobbat med inköp. Viktigt är att du har erfarenhet gällande transporter av känsliga produkter, såsom kyltransporter eller farligt gods och att du är van att hantera tulldokument. Om du har arbetat med och därmed har förståelse för radioaktiva läkemedel ser vi det som starkt meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och det är en fördel om du har körkort B.

För att bli framgångsrik i denna roll tror vi att du är nyfiken, driven och ansvarstagande som person. Dessutom är du är flexibel, social och modig. Du drar dig inte för att lyfta luren och ringa leverantörer för att lösa eventuella problem. Du arbetar i enlighet med SAM Nordics värdeord; ansvarstagande, engagerad och proaktiv. Rollen innebär att du måste vara strukturerad och ordningsam, kunna hantera flera saker samtidigt och att du är ordningsam i ditt arbetssätt. Du är självgående och kan arbeta enskilt, men trivs allra bäst med att arbeta i team och att skapa tillväxt tillsammans. Du har en ambition och vilja som smittar av sig!

Vill du veta mer om tjänsten?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb