Göteborg Konsultuppdrag

Volvos söker en stjärna inom rekrytering

På fabriken i Tuve bygger vi lastbilar i världsklass, faktiskt de mest avancerade lastbilarna i världen. Detta klarar vi inte utan den senaste tekniken och framförallt – de bästa lastbilsbyggarna! Vi bygger nu en kompetens- och rekryteringsprocess i världsklass och vi behöver din hjälp. Har du ett par års erfarenhet av rekrytering är det bra, har du även en passion för att möta människor, ett coachande förhållningssätt och en vilja att hela tiden bli bättre kan det vara början på vår gemensamma resa!

I denna tjänsten kommer du vara anställd som konsult för Wise Professionals och uthyrd till Volvo. Du kommer arbeta och bli en del av Volvokoncernen med 100.000 anställda runt om i världen, alla stolta över vår tillhörighet men med väldigt olika uppgifter. På Tuvefabriken är det 2000 anställda med ett gemensamt mål; att bygga världens bästa lastbilar. Det är ett högt mål, men vi vet att det går, att var och en av oss har möjligheten att göra skillnad. Faktum är att vi vill – kanske till och med kräver – att du också har viljan att förbättra dig själv, dina kollegor och vår organisation varje dag. Det är så vi fortsätter utvecklas och ligga i framkant.

Vad ska du göra?

Du arbetar på Tuvefabriken med att rekrytera de bästa samtidigt som vi sprider en förstklassig kandidatupplevelse till alla du kommer i kontakt med. Du kommer arbeta med intern och extern rekrytering inom blue collar. I rollen som rekryterare är du även med och bygger en helt ny rekryteringsfunktion med höga ambitioner.

Detta kommer göras genom att aktivt med att kunna erbjuda dig nya utmaningar och uppgifter. I coachande samtal är du involverad i medarbetarnas ambitioner och målsättningar. Genom en nära dialog skapar vi grunden för en ökad kompetensflexibilitet och ett utvecklande arbetsliv för våra medarbetare. Vi har en målsättning att tillsätta fler rekryteringar genom intern rörlighet.

Du ansvar för det operativa utförandet av rekrytering till produktionen. I den externa rekryteringen kommer du vara delaktig i att skapa en process med fokus på kvalitet och effektivitet. Tillsammans med rekryterande chefer i produktionen arbetar du för att attrahera och rekrytera de bästa medarbetarna på marknaden.

Mer om Volvo

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer under de ledande varumärkena Volvo, Renault Trucks, Mack, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus och Volvo Penta.

Volvo Group Trucks Operations utför all produktion av koncernens motorer och växellådor och all produktion av Volvo-, Renault- och Mack-lastbilar. Organisationen ansvarar för att förse koncernens kunder med reservdelar och för att konstruera, driva och optimera logistik- och försörjningskedjan för alla varumärken, produktionsanläggningar och distributionscenter där Volvokoncernen bedriver verksamhet. Hos Volvo Group Trucks Operations blir du en del av ett sammansatt team med mycket skickliga yrkesmänniskor som arbetar med passion, litar på varandra och inte räds förändringar för att ligga steget före. Vi gör våra kunder till vinnare.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Vem är du?

Vi letar efter dig som är proaktiv och nyfiken på förbättringar. Du utmanar gamla sanningar och har förmågan att få med dig andra att testa nytt. Du är en inkluderande person som sätter attityd och kompetens först, har ett coachande förhållningssätt och får ofta frågan att hjälpa eller stötta en kollega. Du drar lärdom av erfarenheter från omgivningen och använder den för att hela tiden bli bättre samt utveckla andra genom utbildning och feedback.

Vi vill att du ska tro lika starkt på detta som vi gör. Att med högt satta mål, stort engagemang och världens bästa kollegor kan vi nå hur långt som helst.

För att få bästa förutsättningar att komma in i tjänsten tror vi att du har arbetat ett par år med rekrytering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av industriell verksamhet och volymrekrytering, men saknar du just detta men allt annat känns rätt ska du inte låta det stoppa dig från att söka. Vi vill att du har erfarenhet av ett eller flera rekryteringsverktyg och har ett intresse och fallenhet för digitala hjälpmedel.    

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller min kollega, Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb