Stockholm Konsultuppdrag

Lönespecialist

Är du en systemintresserad lönespecialist? Har du några års erfarenhet utav lön? Trivs du att arbeta självständigt med hela löneprocessen? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Till vår kund söker vi nu en lönespecialist till ett spännande uppdrag. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med chans till anställning hos kunden efter uppdragets slut. Vår kund sitter i fina lokaler vid Globen och har totalt sju kontor runt om i Sverige, dem tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att jobba från hemmakontoret.

Ditt uppdrag
Hos vår kund kommer du att arbeta självständigt med ca 150 löner. I ditt uppdrag som lönespecialist ansvarar du för tjänstemannalönerna från ax till limpa i lönesystemet Agda. Då kunden är mitt uppe i att byta affärssystem kommer du vara involverad i den processen och även supportera medarbetare kring det nya systemet. Utöver lönearbetet ingår det även en del HR-administrativa delar och support till medarbetare kring lönefrågor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av liknande roll där du har arbetat självständigt med hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom lön. För att lyckas i rollen tror vi att du är en fena på att arbeta noggrant och strukturerat. Då kunden är mitt uppe i att implementerar nytt affärssystem är det viktigt att du är systemintresserad då du kommer att supportera medarbetare i det nya systemet. Kunden arbetar i Agda och det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet från det lönesystemet men inget krav. Vidare är du är trygg i dina kunskaper och har god vana av såväl hela lönekedjan som att tolka avtal och håller dig uppdaterad kring regler lagar som berör ditt ansvarsområde. Som person tror vi att du är noggrann, serviceinriktad och ansvarstagande.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb