Stockholm Konsultuppdrag

HR-Administratör till Peab AB

Är du serviceinriktad och gillar HR? Nu har vi ett spännande och långt uppdrag som HR-administratör hos Peab. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har fått förtroendet att hitta ytterligare en HR-administratör till Peab där du får vara med och utveckla Peabs HR Support! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid som pågår i 12 månader med goda möjligheter till övertag hos kunden! Förväntad start är september med hänsyn till uppsägningstid. Peab sitter i fina lokaler i Solna!

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semester kommer återkoppling och urval att ske från och med 2022-08-08. Tack för ditt tålamod!

Vad du ska göra i rollen

HR Support är en del av Peab Support AB som är en internleverantör av processorienterade tjänster inom ekonomi, lön/HR-system och IT till Peabkoncernens samtliga verksamheter. Vi ansvarar för hantering och utveckling samt support och underhåll av våra arbetsprocesser och system. Inom HR Support blir du en del av en grupp med kompetenta kollegor i en funktion som är välkänd och uppskattad inom koncernen. Du kommer att få kontinuerlig utbildning inom HR Supportens tjänster för att alltid kunna leverera bra service. Du kommer exempelvis arbeta med att:

 • Erbjuda support till Peabs-koncernens medarbetare inom samtliga personalsystem
 • Ge information om lönerelaterade frågor
 • Hantera enklare personaladministration
 • Registeruppdateringar
 • Skapa användarguider och utbildningsmaterial
 • Medverka i arbetet att testa systemförändringar före produktionssättning
 • Aktivt arbeta i vårt ärendehanteringssystem och sammanställa ärendestatistik
 • Vara delaktig i utvecklingen och förbättringen av rutiner och processer
 • Aktivt arbeta för nå dina egna och avdelningens mål

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personal- och lönerelaterade arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har utbildning inom personalområdet samt kunskaper om arbetsrätt och arbete med kollektivavtal. Du har arbetat i olika personalsystem och är intresserad av de bakomliggande systemfrågorna och tar lätt till dig nya IT-system och program. Du motiveras av att arbeta tillsammans med andra i en grupp. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att ni tillsammans ska nå era mål. Att tänka steget längre och arbeta proaktivt är en styrka hos dig och du vågar ställa frågor samt komma med egna förslag. Du är initiativrik och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs. Du trivs med att hjälpa andra och har en god pedagogisk förmåga och kan med lätthet kommunicera i både tal och skrift. I denna roll blir du en viktig ambassadör för Peab Support AB och du bemöter alltid kunder på ett professionellt sätt.

Om Peab
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se).
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb