Stockholm Konsultuppdrag

Lön- och HR-administratör

Nu söker vi en lön-och HR-administratör till Ahlsells härliga HR-team! Är du en stjärna på lön och trivs med att jobba i team? Då kan detta vara rollen för dig!

Nu söker vi en lön-och HR-administratör till Ahlsell! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i september. Uppdragstiden är mellan september 2022 till och med slutet av Maj 2023.

Ditt uppdrag
Du kommer att tillhöra ett härligt HR-team på 12 personer varav fem lön-och HR-administratörer som tillsammans hanterar ca 4200 löner i systemet HR plus. I rollen som lön-och HR-administratör hos Ahlsell ingår det även en del HR-administration utöver lönearbetet. Ahlsell är mitt uppe i en spännande resa där nytt lönesystem ska implementeras och under den tiden behöver dem extra stöttning i löneadministrationen.

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  •         Hantering av löner
  •         Skriva anställningsavtal och intyg
  •         Supportera medarbetare och chefer i frågor gällande lön
  •         Tolkning av lag och avtal

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst ca tre års erfarenhet av självständigt lönearbete från ax till limpa och är trygg i din lönekompetens. Vi tror att du har en YH-utbildning inom löneområdet alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har arbetat i HR plus 6. För att lyckas i rollen är du är van vid att arbeta i Excel och är systemkunnig. Du har tidigare erfarenhet av att administrera kollektivanställdas löner, gärna från lager- och E-handelsavtalet. Som person är du strukturerad, kommunikativ och noggrann. Vidare är du serviceinriktad och uppskattar ett nära teamwork! 

Ahlsells värderingar
Ahlsellandan kännetecknas av affärsmannaskap och kan beskrivas med värdeorden Ansvar, Öppenhet och Enkelhet. Oavsett vilka vi är eller var i organisation vi arbetar hjälper vår värdegrund oss att utveckla Ahlsell och skapa en ännu starkare Ahlsellanda. Ahlsells värdegrund finns med i allt vi gör, den beskriver hur vi arbetar och hur vi förhåller oss till varandra. Vår värdegrund gör det enkelt för våra medarbetare, kunder och leverantörer att förstå hur vi gör affärer.

Om Ahlsell – upptäck mer om oss på ahlsell!

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb