Stockholm Rekrytering

Projektledare/Koordinator till Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK)

KLTK är en av Europas ledande tennisklubbar, den enda tennisförening i landet som drivs efter samma mönster som de främsta klubbarna i världen. Nu söker vi en praktisk och initiativtagande person som kan axla ansvaret som vår nya projektledare/koordinator. Tycker du om att ta ansvar, lösa problem och att ha varierande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten redan idag!

Om rollen
I rollen kommer du att agera projektledare/koordinator kring klubben och verksamhetens tekniska infrastruktur. I den här rollen kommer du att arbeta parallellt med vår fastighetsansvarig.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Klubbens samtliga IT-frågor där mycket av arbetet består i att driva våra konsulter i olika frågor, allt från utveckling till att åtgärda brister.
  • Hantera vårt inpasserings-system innebärande att bland annat följa upp problem och med hjälp av vår leverantör utveckla säkerhet och funktion.
  • Ansvara för husets säkerhet med hjälp av vårt säkerhetsbolag.
  • Driftansvarig för all telefoni och kontakta leverantören vid problem. Utbilda och följa upp medarbetare i telefonpolicy och telefonfunktion.
  • Ansvarig för brandsäkerheten med allt vad det innebär. Inte minst i samband med större publika evenemang.
  • Ansvara för befintligt digitalt medlemssystem som är hjärtat i hela verksamheten. Systemet styr det mesta som medlemmarna gör på klubben. Tennis, behandlingar, belysning, bevattning, spel med tränare etc.
  • Hantera husets digitala kommunikationsskärmar och skapa budskap som lyfter fram medlemsnytta, evenemang + sponsorer. Inom ramen för detta arbete hanterar hen även en del fysisk affischering i form av affischtavlor.
  • Ansvara för besöksparkering samt driva vår leverantör till att parkeringen ska fungera både i vardag och vid speciella events.

Dina erfarenheter och egenskaper
För att du ska passa hos oss som projektledare/koordinator ska du vara en utpräglad problemlösare med ett tydligt kund- och servicefokus. Du är en person som är van att ta egna initiativ och att arbeta mot deadlines. Du är en ordningsam, ansvarstagande och driven person som uppskattar att ha många bollar i luften.

Du kommer att i din roll både arbeta självständigt och i grupp, därför är det av stor vikt att du är strukturerad och prestigelös samt har erfarenhet och trivs att arbeta både självständigt och i team där man delar med sig av sin kunskap för att hjälpa sina kollegor.

Om Kungl. Lawn Tennis Klubben
Kungl. Lawn Tennis Klubben (KLTK) bildades 1896 av Kung Gustaf V och är idag en av Europas ledande tennisklubbar. För snart 80 år sedan lät klubben bygga Kungl. Tennishallen som av många anses som en av världens finaste tennisanläggningar. Kungl. Tennishallen har genom åren fungerat som en populär evenemangsarena för ett brett utbud av arrangemang från idrott till underhållning. KLTK är en medlemsklubb på så vis att större delen av anläggningen bara är tillgänglig för medlemmar och medlemmars gäster. KLTK har i dagsläget cirka 2 000 medlemmar varav över 450 barn och ungdomar. I organisationen finns 15 fast anställda, c:a 20 projekt- eller timanställda och 30 kommittéledamöter.

Stockholm Open
Mest känd är nog arenan för tennistävlingen Stockholm Open som spelats här sedan 1969.

Över 20 banor
I Klubbens erbjudande till medlemmarna ingår 15 inomhusbanor och 7 utomhusbanor, ett förstklassigt gym med privata tränare, kiropraktorer, massörer, sjukgymnaster, en restaurang, en tennisbutik och lektioner med professionella tennistränare. KLTK erbjuder dessutom fina omklädningsrum, förstklassigt klubbrum och ett minimuseum över Kung Gustaf V:s tennisgärning.

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på några få korta frågor. Går du vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill att du göra testerna tidigt i processen så att vi kan säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Stort lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb