Stockholm Konsultuppdrag

Lönespecialist

Är du en driven lönespecialist som vill vara en del av en spännande effektiviseringsprocess? Nu söker vi en lönespecialist till CityMail Sweden AB!

Nu söker vi en driven lönespecialist till CityMail Sweden AB! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och pågår i 6 månader. För rätt person finns möjlighet till anställning hos CityMail.

Ditt uppdrag
I rollen som lönespecialist innebär det att du ansvarar för hela löneprocessen. Du kommer rapportera till lönechefen och ingå i ett mindre löneteam, där man hjälps åt och stöttar varandra för att komma i mål. Tillsammans ansvarar ni för ca 2000 löner. Du kommer ha mycket eget ansvar över två av sex regioner, och kommer arbeta i lönesystemet Agda till en början. Bolaget står idag inför ett utvecklingsskede vad gäller de interna personalsystemen där ett systembyte kommer genomföras under hösten från Agda till SD Worx (f.d. Aditro). Du erbjuds att vara en del av ett bolag med spännande utmaningar och där du får möjlighet att vara med och bidra på företagets utvecklingsresa.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta med hela löneprocessen inklusive, pensioner, försäkring och förmåner
  • Tolkning/tillämpning av kollektivavtal och gällande lagar relaterade till löneområdet
  • Vara uppdaterad inom skattelagstiftningen relaterade till löneområdet (t ex inkomst/lön, kostnadsersättningar och förmåner)
  • Eget ansvarsområde inom lön
  • Support ut till cheferna i organisationen

Din bakgrund
Det här spännande uppdraget passar dig som har minst 4 års erfarenhet av självständigt löneadministrativt arbete från ax till limpa där du har haft ett helhetsansvar. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning såsom en YH-utbildning inom lön alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en driven person som gillar att ta ansvar. Du stimuleras av utmaningar och vill vara en del av utvecklingen och effektiviseringen av CityMails processer och arbetsmetoder i samband med bytet av vårt lönesystem. Goda kunskaper i Excel underlättar arbetet och ökar möjligheterna för ett lyckat resultat. Det är starkt meriterande att du har ett systemintresse, samt erfarenhet av att arbeta i Agda. Som person är du serviceinriktad och kommunikativ då du kommer ha många kontaktytor ute i organisationen.

Om CityMail
CityMail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag, och vi fortsätter att utmana marknaden. Tillsammans med våra samarbetspartners når vi ca 64% procent av Sveriges hushåll och företag. CityMail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb