Göteborg Konsultuppdrag

HR Business Partner till Elos Medtech

Har du erfarenhet av brett operativt HR-arbete och vill utvecklas inom en global organisation? Då kanske du är Elos Medtech nya HR Business Partner!

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i din karriär och jobba i en bred och självständig HRBP-roll. Elos Medtech är ett växande bolag inom medicinteknik som finns i Sverige, Danmark, USA och Kina. Dom sitter i fina lokaler i Göteborg med en fantastisk kultur som präglas av värme och god sammanhållning. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd hos Wise Professionals. Uppdraget är på ett år med stora chanser till förlängning. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Göteborg och möjlighet att jobba hemifrån till viss del finns.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kommer du jobba i nära samarbete med HR direktören. Elos Medtech bygger just nu upp en global HR-organisation där du kommer, till en början, fokusera på att implementera nytt HR-system. Utöver det kommer du att vara med och driva HR-frågor globalt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektleda globala people processer
  • Ansvara för globala employee services
  • Ansvara för rekrytering, nyanställningar och onboardingprocesser

Eftersom du kommer ha globala kontakter så kan det komma att innebära resor i tjänsten.

Vem är du?

Eftersom företaget växer så finns det goda möjligheter för dig att påverka och ta initiativ till utveckling inom HR. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en utbildning inom HR/personalvetenskap samt några års erfarenhet av en liknande roll. Du talar obehindrat både svenska och engelska eftersom språken kommer användas i ditt dagliga arbete. Du har goda kunskaper i HR-system och gillar att jobba administrativt. Med ett stort engagemang inom HR-frågor gillar du att identifiera behov och se möjligheter till förbättringar. Vidare ser vi att du är förtroendeingivande, professionell och självständig. 

Om Elos Medtech

Elos Medtech är en ledande utvecklings- och strategisk produktionspartner inom medicinteknik. Verksamheten bedrivs inom tre affärsområden – Dental, Orthopedics och Life Science. Elos Medtech är specialiserat på utveckling och tillverkning av medicintekniska produkter såsom implantat och operationsinstrument. Kunderna är medicinteknikföretag som är internationellt verksamma. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Kina och USA och huvudkontoret ligger i Göteborg, Sverige. De omsätter ca 550 MSEK och har fler än 600 medarbetare världen över. Elos Medtech är sedan 1989 noterat på Mid Cap, NASDAQ OMX Stockholm AB.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande men kommer inte kunna besvara dina frågor förrän i början av augusti. Du är dock välkommen att skicka oss ett mail så återkopplar vi dig i augusti. Ansvariga konsultchefer för denna process är Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) och Amanda Spejare (amanda.spejare@wise.se). Vi ser gärna att du kan börja uppdraget i september/oktober.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb