Stockholm Konsultuppdrag

Lönechef

Till vår kund i Västberga söker vi nu en systemintresserad Lönechef som vill vara med på ett spännande projekt!

Nu söker vi en systemintresserad Lönechef! Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals och uppdraget beräknas starta så snabbt som möjligt och löper under ca sex månader. Kunden sitter i Västberga och tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att jobba från hemmakontoret.

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semestertider kommer återkoppling och urval under vecka 30 och 31 att dröja. Tack för ditt tålamod!

Uppdraget
Som lönechef kommer du att samordna lönefunktionen som inkluderar att på ett effektivt och noggrant sätt administrera och bereda lön till anställda inom organisationen. I din roll som lönechef kommer det också ingå operativt arbete i form av att stötta teamet i löneberedning. Då teamet hos vår kund står inför en förändringsresa där bland annat ett systembyte kommer genomföras i höst, är det viktigt att du är trygg i dig själv och har en vana att leda och driva team framåt.

I rollen ingår också att

  • Driva utveckling och förändring inom lönegruppen
  • Bistå chefer med hjälp i lönerelaterade frågor
  • Personalansvar över löneteamet

Din bakgrund
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av lönechefsrollen. Du har tidigare arbetat både kollektivanställda samt tjänstemän. För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel lagspelare som gillar att jobba i ett högt tempo, trivs i en föränderlig miljö samt trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Då kunden står inför ett systembyte tror vi att du har god systemvana och drivs av den typen av projekt. Rollen som Lönechef hos vår kund inkluderar många kontaktytor inom bolaget därav söker vi dig som är kommunikativ och har god förmåga att se helheten. Som person är du driven, lösningsorienterad samt serviceinriktad.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb