Stockholm Konsultuppdrag

HR-Koordinator till M3 Bygg

Är du redo att ta ditt nästa kliv i din HR-karriär? M3 Bygg söker nu efter en kommunikativ HR-koordinator som vill vara med och påverka företagets utveckling framåt! Varmt välkommen att söka tjänsten idag!

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i din HR-karriär genom att bli M3-Byggs nya HR-Koordinator på heltid! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med avsikt och mycket goda förutsättningar till att bli tillsvidareanställd hos kunden. M3 Bygg är ett personalägt företag och har idag ca 100 anställda och deras huvudkontor ligger i trevliga lokaler nära Globen.

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semestertider kommer återkoppling och urval att ske tidigast den 8:e augusti. Tack för ditt tålamod!

Ditt uppdrag
I rollen som HR-koordinator kommer du att driva samt koordinera rekryteringsprocesser, stötta cheferna i personalrelaterade frågor samt delta i och utveckla företagets onboardingprocesser. Dessutom kommer du att delta i arbete kring Employer Branding, medarbetarundersökningar, framtagning av avtal och implementering av nytt HR-system. Rollen kan med tiden komma att formas beroende på vad just du tar med dig för kunskaper in i företaget samt vad du brinner för!

Om dig
För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är kommunikativ och relationsskapande som person. Du har en vilja att förenkla chefernas vardag genom ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt och kan arbeta strukturerat efter befintliga rutiner samt har en mycket god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är i början av din HR-karriär och letar efter din nästa utmaning. Vi ser att du har en akademisk utbildning inom HR och har hunnit införskaffa dig något års arbetserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av avtalshantering från byggbranschen. Det är även ett stort plus med B-körkort då resor till M3 Byggs byggprojekt kan förekomma.

Om M3 ByggM3 Bygg är ett entreprenadföretag som funnit sedan år 2000. Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi en trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende- och arbetsmiljöer. Vi arbetar med hållbarhet på flera olika plan. I den dagliga verksamheten jobbar vi mycket med att minska vår miljöpåverkan. En annan viktig del är att våra medarbetare ska ha en hållbar arbetsmiljö när det kommer till säkerhet, hälsa och trygghet. Vi är också stolta samarbetspartners och sponsorer till Stockholms Stadsmission för att främja ett hållbart samhälle genom att ta hand om vår närmiljö. Vi är medarbetarägda och kulturen på företaget beskrivs av medarbetarna som utvecklande, inkluderande och familjär. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende!

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Zoenike Blomqvist (zoenike.blomqvist@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb