Talent Acquisition Specialist till PwC

Har du några års erfarenhet av rekrytering och vill du arbeta med kompetensbaserad rekrytering på ett marknadsledande företag inom revision, redovisning och rådgivning? Sök rollen som Talent Acquisition Specialist till Pwc!

Till vår kund PwC, som är marknadsledande inom revision och rådgivning, söker vi nu en Talent Acquisition Specialist. Det här är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals på heltid i ett år med goda möjligheter till anställning hos PwC efter konsultuppdraget. Uppdraget startar enligt överenskommelse efter semestrarna, senast i slutet av september. Tjänsten är placerad på PwCs huvudkontor i centrala Stockholm, på Torsgatan 21, med möjlighet till flexibelt arbete på kontoret och digitalt hemifrån.

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semestertider kommer återkoppling och urval att ske tidigast den 8:e augusti. Tack för ditt tålamod!

Ditt uppdrag
Att jobba som konsult hos vår kund ger dig möjlighet att rekrytera till spännande tjänster och uppdrag! Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, annonsering och kravprofil, search, kompetensbaserade intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut. En viktig del är självklart att bidra till en god kandidatupplevelse. Du arbetar inte ensam, du kommer att tillhöra ett proffsigt och engagerat team av rekryterare placerade i Stockholm. Teamet runt dig fungerar som mentorer, kollegor och bollplank i det dagliga arbetet. I rekryteringsteamet arbetar du som en internkonsult och dina uppdragsgivare är chefer och ledare i Sverige.  Du kommer främst att rekryterare erfarna managementkonsulter samt specialister och chefer till av PwCs affärsområde, Consulting. Hela rekryteringsprocessen är ditt ansvar, från kravprofilstagning, sourcing och assessment. Kompetensbaserad metodik genomsyrar PwCs rekryteringsprocess. 

Din bakgrund
Vi söker dig med några års erfarenhet från rekrytering och har du tidigare arbetat som rekryteringskonsult i konsultbranschen är det meriterande. Du är nu nyfiken på att utvecklas och ta ett nytt kliv i din karriär. Nyfikenhet på rekrytering är därför mycket viktigt liksom lusten att arbeta tillsammans med kollegor både inom HR och med kollegorna i Line of services. Du agerar själv som en managementkonsult och förstår kopplingen mellan HR och affären. För att säkra kvalitet arbetar vår kund systematiskt i HR-systemet Workday, liksom arbetar via sociala digitala plattformar för att sourca och kommunicera med potentiella kandidater. Du behöver därför kunna arbeta strukturerat i våra system och förstå värdet av det. Vår kund använder logiska tester och personlighetsverktyg i deras rekryteringar av samtliga medarbetare. Det är därför ett plus att du har erfarenhet av att använda urvalstester. 

Om PwC
PwC:s ambition är att vara ett innovativt revisions- och rådgivningsföretag med stark tillväxt. Att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteerbjudande anpassat till deras behov är grunden för vår affärsidé. Därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och nivåer i yrkeslivet. I ett näringsliv som ständigt förändras är det viktigt att ha medarbetare som utvecklas i samma takt och delar med sig av sin expertis. På PwC ger vi dig stort ansvar att bidra med din egen unika kompetens såväl som förmånen att lära nytt av kunniga kollegor och i en händelserik bransch. I en föränderlig omvärld blir förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer extra viktig för att nå framgång. Dessutom behövs ett ständigt driv och högt engagemang för att kunna ge företag och organisationer revision och rådgivning i toppklass.

Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Zoenike Blomqvist (zoenike.blomqvist@wise.se) Anton Hovstadius (anton.hovstadius@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb