Stockholm Rekrytering

HR Business Partner till Attendo

Har du jobbat några år i din HR-roll och är redo att ta nästa kliv i din karriär? Längtar du till en arbetsplats där du får vara med och påverka, utmana och utveckla både verksamheten och ditt arbetssätt? Attendo befinner sig i en spännande utvecklingsresa som du nu har möjlighet att vara med på! HR-teamet behöver utökas med ytterligare en HR Business Partner. Vill du ha en bred, rolig och utvecklande roll på ett samhällsviktigt bolag ska du söka den här rollen!

Vi vill uppmärksamma dig på att vi är på semester v. 30 – 33. Återkoppling dessa veckor uteblir därmed men vi hör av oss till dig så fort vi är tillbaka igen. Stort tack för ditt tålamod!

Din utmaning

Som HR Business Partner arbetar du som en taktisk och operativ partner till verksamheten och implementerar HR-strategin i det dagliga arbetet. Du ger vägledning och stöd inom HR-området med utgångspunkt i policyer, riktlinjer, processer och strategier samt säkerställer efterlevnad. I din roll ger du råd och coachar chefer i syfte att hitta långsiktiga lösningar som bidrar till verksamhetens resultat. Du kommer tillhöra HR-teamet som idag består av tio kollegor. Tillsammans arbetar ni mot målet att säkerställa att HR blir än mer en proaktiv och strategisk partner till verksamheten. Du utgår från huvudkontoret i Danderyd och rapporterar till HR-chefen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Rådgivning och vägledning till chefer
  • Säkerställa kvalitativt genomförande av årliga medarbetarprocesser
  • Leda förändringsarbetet inom större förändringar och initiativ på ett effektivt sätt
  • Leda projekt och säkerställa att övergripande affärsmål uppnås (exempelvis inom rekrytering, ledarskapsutveckling och Employer Branding)
  • Utveckla introduktionsprocessen i samarbete med andra nyckelpersoner

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av en HR-roll där du fått kunskaper inom arbetsrätt, arbetsmiljö samt övriga medarbetarprocesser. Har du erfarenhet av olika typer av branscher, alternativt en bransch som likt vår är reglerad, ser vi det som starkt meriterande.

Utöver din erfarenhet och dina kunskaper kommer vi även lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. För att passa in hos oss ser vi att du är förtroendegivande, har ett helhetsperspektiv samt kavlar upp armarna när det behovs!

Välkommen till företaget vars syfte är att stärka individen!

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb