Team Lead Talent Acquisition till PwC

Vill du arbeta på en innovativ och framåtlutad HR-avdelning med ett fantastiskt drivet och kompetent TA-team? PwC söker nu en engagerad Team Lead inom Talent Acquisition. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi står inför en spännande förändringsresa inom TA där vi nu söker dig som vill driva detta arbete vidare tillsammans med oss! Till vårt TA-team söker vi nu en engagerad Team Lead som brinner för att leda och bidra till andras framgång och utveckling. Känner du dig träffad? Då ska du fortsätta läsa!

Vi vill uppmärksamma dig på att med anledning av semestertider kommer återkoppling och urval att ske tidigast den 15:e augusti. Tack för ditt tålamod!

Din nya roll
Som Team Lead Talent Acquisition är ditt huvudsakliga uppdrag att leda och engagera ett team på 10 rekryterare inom vårt TA-område. Ditt team är proffsigt och kompetent med en stark teamkänsla där framgångsfaktorn är ett välsvarvat teamarbete. I din roll är du ett viktigt bollplank som stöttar och bidrar med energi till samtliga i teamet.

Utöver detta har vi en stark tillväxtplan och en av dina uppgifter är att bidra med nya perspektiv och vara drivande i att effektivisera processer och arbetssätt, samt tillsammans med Head of Talent lägga en grund för hur vi ska arbeta proaktivt och långsiktigt med rekrytering framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Leda, utveckla och stötta TA-teamet
  • Vara behjälplig vid operativt rekryteringsarbete vid behov
  • Tillsammans med Head of Talent driva vår förändringsresa inom TA
  • Onboarding och rekrytering av nya TA-kollegor
  • Samverkan och taktiskt arbete i den operativa ledningsgruppen som du tillhör tillsammans med övriga teamledare och chefer inom HR-avdelningen

Du kommer att rapportera till Head of TA och ni tillsammans tillhör ett starkt HR-team med ett framåtlutat och innovativt fokus. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Stockholm, på Torsgatan 21, med möjlighet till flexibelt arbete på kontoret och digitalt hemifrån.

Vem tror vi att du är?
Vi söker dig som är en närvarande ledare och mycket trygg i rekryteringshantverket. Mer specifikt söker vi dig som har:

  • Några års erfarenhet av operativ rekrytering
  • Erfarenhet att leda andra, antingen som Team Lead eller chef
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
  • Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med rekrytering på en rekryteringsbyrå är det mycket intressant och ett plus för oss!

Utöver detta kommer vi självklart också lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en styrka i att leda och motivera andra. Du känner dig trygg i din ledarroll och har en förmåga att motivera dina medarbetare att ta ett stort eget ansvarDu är en kommunikativ person och bemöter dina kollegor och medarbetare med professionell framtoning, energi och en positiv inställning. Du är relationsbyggande och har lätt för att skapa samarbete med personer runt om i organisationen.

För att lyckas i vår tillväxt samt planer framåt med TA-funktionen ser vi även att du arbetar innovativt och söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring. Du är van vid sammanhang där leverans av hög kvalitet är en självklarhet och ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet.

Om oss på PwC
På PwC samverkar vi som specialister för att hitta lösningar på stora utmaningar. I en föränderlig och snabbrörlig värld behöver vi tänka och agera för att skapa långsiktigt hållbara resultat. Vi kallar det inställning – sättet vi gör det på. Genom att samverka som specialister och agera på oväntade sätt hittar vi lösningar på våra kunders utmaningar och behov. Vi använder vår uppfinningsförmåga och erfarenhet, tillsammans med den senaste teknologin, för att skapa långsiktigt hållbara värden. Med lika delar hjärta och hjärna jobbar vi tillsammans för att bidra till en bättre morgondag.

PwC:s ambition är att vara ett innovativt revisions- och rådgivningsföretag med stark tillväxt. Att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteerbjudande anpassat till deras behov är grunden för vår affärsidé. Därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och nivåer i yrkeslivet. I ett näringsliv som ständigt förändras är det viktigt att ha medarbetare som utvecklas i samma takt och delar med sig av sin expertis. På PwC ger vi dig stort ansvar att bidra med din egen unika kompetens såväl som förmånen att lära nytt av kunniga kollegor och i en händelserik bransch. I en föränderlig omvärld blir förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer extra viktig för att nå framgång. Dessutom behövs ett ständigt driv och högt engagemang för att kunna ge företag och organisationer revision och rådgivning i toppklass.

Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt.

Delar du vår inställning och har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se eller Martina Kolga på martina.kolga@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb