Göteborg

Produktionsberedare

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi har hunnit växa mycket under de senaste åren, men vi är långt ifrån klara. Nu vill vi få ännu fler kunniga kollegor och inspirerande uppdragsgivare. Just nu söker vi en Produktionsberedare som skall omvandla våra kunders idéer och ritningar till färdiga underlag för vår produktion.

Råda Plåt & Svets AB

Vi är ett renodlat legoföretag som tillverkar och konstruerar bearbetade metallprodukter som kan anpassas till små eller medelstora serier för industrin i Norden. Våra kunder finns inom en rad olika branscher såsom medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri.

Idag har vi en mycket modern maskinpark och tre ISO-certifieringar. Våren 2021 förvärvade vi Prestanda Lacktjänst AB för att skapa ännu bättre förutsättningar för oss att vara den kompletta partnern inom metallbearbetning.

Rollen

Som Produktionsberedare hos oss kommer du att ansvara för dina egna projekt, vilket innebär mycket kundkontakt. I rollen ingår att ta kundernas idéer och ritningar på mekaniska konstruktioner till färdiga beredningar och produktionsorders för vår produktion. Du kommer arbeta tätt ihop kunderna för att säkerställa deras konstruktionsritningar, upptäcka risker och bestämma vilka produktionsprocesser som skall användas i produktionen. Projektens storlek sträcker sig från mindre prototyper till större serier för serieproduktion och med en stor bredd av kunder, vilket skapar variation med många olika utmaningar. Vi anser att en välgjord beredning skapar färre problem med mindre svinn i produktionen och du kommer vara väldigt viktig i att både utveckla dina egna projekt och oss som bolag.

Dina erfarenhet och kompetens

Vi är en liten grupp av produktionsberedare som arbetar väldigt brett. Detta ställer krav på dig att vara både prestigelös och kunna arbeta brett med olika uppgifter.

Vi tror att du tidigare har arbetat som beredare i en mekanisk verkstad, eller i alla fall har erfarenhet av att arbeta i en mekanisk verkstad, så att du har förståelse för de olika processtegen som vi använder oss utav. Om du saknar erfarenheten är en utbildning inom beredning, mekanik och/eller konstruktion väldigt viktig. Om du tidigare har arbetat i Solid Works är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och analysförmåga hos dig som person. Om beredningarna blir bra och har tydliga instruktioner för produktionen blir projekten ofta lyckade. Detta innebär att du även behöver kunna förmedla information tydligt och kunna ta ett stort ansvar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett fritt arbete och stor påverkansgrad med tydliga förväntningar och en klar vision. Vi värnar om vår kultur, där vi är oerhört stolta över det vi gör för våra kunder och där möjligheten att utvecklas internt och göra skillnad premieras. Vi gillar att arbeta agilt, är snabba och förändringsbenägna, men vi har alltid produktionen i fokus. I din roll som produktionsberedare kommer du både kunna påverka mycket och få stort ansvar. Vårt bolag växer med god lönsamhet och vi har stora planer på att fortsätta den fina tillväxtresan.

Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Karin Ardbo på 073-521 65 19 alt Henrick Gustavsson på 076-525 90 33. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb