Stenungsund Konsultuppdrag

Rekryterare till internationellt företag

Vi söker nästa stjärna som vill arbeta med rekrytering till vår kund! Söker du ditt nästa drömjobb inom rekrytering så kan detta vara uppdraget för dig!

Vår kund som är ett internationellt företag söker nu en stjärna inom rekrytering! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och för rätt person kan uppdraget övergå till en tillsvidaretjänst ute hos kunden.

Ditt uppdrag
Vi söker nu dig som är en engagerad och nyfiken rekryterare. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen; från annonsering och kravprofil, search, intervjuer och chefsstöd. Du kommer ingå i ett fantastiskt team för att finna de bästa kandidaterna!

Din bakgrund
Vi söker dig med som har arbetat med rekrytering i en liknande form tidigare men framförallt tycker du att rekrytering är roligt samt utvecklande arbete och vill fortsätta utvecklas inom detta! Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med att driva hela rekryteringsprocesser självständigt och har erfarenhet av att stötta chefer. Högst meriterande är om du har tidigare erfarenhet att rekrytera inom flertal tjänster, gärna inom både white och blue collar. Vi ser gärna att du för dig i både tal och skrift obehindrat på svenska såväl som engelska.

Som person så brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt, är nyfiken och arbetar gärna nära affärsverksamheten du stöttar. Du är en trygg, lyhörd och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, även prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du är flytande i svenska i tal och skrift.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Rebecca Jonsson, du når mig på Rebecca.Jonsson@wise.se och din framtida konsultchef Anette Hartlin som du når på Anette.Hartlin@wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb