Stockholm Konsultuppdrag

Lönekoordinator till First Camp

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA INOM LÖN OCH VILL ARBETA HOS VÅR KUND FIRST CAMP SOM LÖNEKOORDINATOR?

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och pågår ca 12 månader. Uppdraget beräknas att starta som senast den 1 november.

Om uppdraget
Du kommer att ha en bred och utvecklande roll där du blir en den del av ett HR team om 5 personer. Du rapporterar till HR-ansvarig och utgår från vårt kontor i Gårda i Göteborg eller kontoret i centrala Stockholm. Vill du jobba hemifrån cirka 2 dagar i veckan fungerar det fint.

Som lönespecialist hos First Camp kommer du att ha huvudansvaret för löner och förmåner inom hela koncernen. Du kommer att vara kravställare gentemot outsourcingpartnern för både Sverige och Danmark och här kommer du ha ett tätt samarbete med First Camps leverantörer inom området för att säkerställa att lönerna hanteras korrekt.

Rollen innefattar följande arbetsuppgifter såsom:

·     Löneadministration och granskning av löneunderlag

·     Ekonomisk rapportering och samarbete med ekonomiavdelningen

·     Myndighetsrapportering och hantering av arbetsgivarstöd

·     Friskvårdsbidrag, reseräkningar och traktamenten

·     Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal

·     Hantering av lönerevision och ansvar för lönepolicy

·     Lönerevison

·     Årlig lönekartläggning

Under högsäsongen kommer du även ha ansvar att arbetsleda en säsongsanställd löneadministratör som arbetar tätt med dig för att hantera den stora ökningen av medarbetare. Till din hjälp har du även ett team av HR Business Partners med kompetens inom lön.

Mer om First Camp 
”We care” är en av våra värderingar som styr vår vardag och inte minst inom lön. För att bygga en välfungerande organisation krävs det att vi tar hand om våra medarbetare, säkerställer att vi följer kollektivavtal och hanterar löner och ersättningar korrekt och i tid. Det är där du som lönespecialist kommer in och gör skillnad.

På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:  

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster 

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varann och våra gäster 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster 

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta växa med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga. Känner du dig träffad?

Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har arbetat med lön under några år. Har du erfarenhet av liknande roll och en god vana av att tolka kollektivavtal är det meriterande. Har du till och med jobbat med kollektivavtalen Hotell och Restaurang och/eller Unionen är det ett stort plus. Har du erfarenhet av att arbeta i en säsongsbetonad bransch är även det en fördel.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då vi även har verksamhet i Danmark är danska meriterande. Eftersom vi är ett starkt säsongsbetonat bolag är det viktigt att du har möjlighet att arbeta under vår högsäsong.

Du har ett öga för detaljer och har en stor portion av tålamod när det kommer till granskning av dokument. Du har lätt för att skapa ordning och reda och du är duktig på att planera upp ditt arbete. Du gillar att underlätta för dina kollegor genom att skapa smarta, tydliga och smidiga processer och rutiner. När samtalen går in på kollektivavtal, pensionsavsättningar och avtalshantering spetsar du öronen lite extra och delar gärna med dig av din kunskap inom området.

Kort om First CampFirst Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 61 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 1000 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.

När du blir en av oss 
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Nyfiken på att veta mer?
Även om vi inte tar emot ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut så hör gärna av dig till mig, Anette Hartlin, på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. För de kandidater som kommer att gå vidare i processen så kommer man även att få göra ett lönetest.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb