Stockholm Konsultuppdrag

Lönekonsult

Nu söker vi en lönekonsult som vill jobba i en spännande bransch och uppskattar ett nära teamwork!

Nu söker vi en lönekonsult till vår kund som är verksam inom en spännande bransch! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig över ett år med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i Solna och merparten av arbetstiden sker på företagets kontor.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hantera sjuk, tjänstledighet, föräldraledighet, studieledighet. Uppdatera i respektive system.
 • ”Approval request” ( godkänna ) ändringar i vår försystem Successfactors: sysselsättningsgrad, ändring tjänstgöring, ändring anställningsavtal mm.
 • Kontroller vid lönekörning, nyanställda, avslutade, tjänstlediga, föräldralediga och långtidssjuka. Samt andra förekommande kontroller vid lönekörning.
 • Support till anställda lönefrågor
 • Support ledare och vara dem behjälpliga i våra försystem.
 • Skriva anställningsavtal
 • Hantera intyg, arbetsgivarintyg, inkomstförfrågan till Försäkringskassan, Kronofogden, Skatteverket.
 • Anmälan till Försäkringskassan, Fora och AFA
 • Samt övriga förekommande uppgifter på en löneavdelning

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst ca två års erfarenhet av självständigt lönearbete och är trygg i din lönekompetens. För att lyckas i rollen är du systemkunnig och van att hantera en del HR relaterade uppgifter. Som person är du strukturerad, kommunikativ och noggrann. Vidare är du serviceinriktad och uppskattar ett nära teamwork! 

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb