Eslöv Konsultuppdrag

Lönespecialist till SweHatch

Är du en prestigelös, konsultativ och utvecklingsorienterad Lönespecialist? Är intresserad av ett uppdrag så kan detta vara möjligheten för dig att komma in i en organisation där din kompetens är efterfrågad!

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta ca 20 tim/månaden med att stötta SweHatch med deras löner. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt och du behöver kunna vara på plats på bolaget till att börja med för att sedan kunna arbeta remote vid vissa tillfällen. Uppdragslängden är ca 6 månader.

Ditt uppdrag

Dina främsta arbetsuppgifter som lönesepcialist kommer att vara att göra förberedande löner för 50 medarbetare för att sedan skicka detta till Aditro som är SweHatch lönepartner.

Din bakgrund

Du har arbetat i flera år med lön och har en längre erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Det är en stor fördel om du även trivs med att utveckla manuella rutiner till att bli mer effektiva. Har du arbetat med Aditro Lön så är det ett extra stort plus och förutom detta så tror vi att du är en fena på att arbeta med administrativa uppgifter samt behärskar Excel. SweHatch arbetar i tidsredovisningssystemet Promark. För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat. Du gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer och avvikelser.

Som person kommer du trivas om du är prestigelös, kompetent och har nära till skratt.

Om bolaget

SweHatch är ett dotterbolag till Kronfågel och ingår i den börsnoterade koncernen Scandi Standard. Koncernen bedriver verksamhet inom uppfödning och slakt av fjäderfä i förutom Sverige, även i Danmark, Norge, Finland och Irland. SweHatch roll i koncernen är att ta fram kycklingar till Kronfågels uppfödare. Genom egna och kontrakterade gårdar bedrivs uppfödning av hönor samt äggproduktion från Skåne i söder till Östergötland i norr. Äggen ruvas och kläcks sedan på något av våra två kläckerier och kycklingen levereras ut till en uppfödare inom Kronfågel. Huvudkontoret är beläget i Flyinge i Skåne.

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag kommer bli din framtida konsultchef och heter Anette Hartlin, mig når du på anette.hartlin@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb