Göteborg

Konsultchef till Wise Professionals i Göteborg!

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor, skratt, varvat med givande diskussioner? Vi utökar vårt team och behöver en driven och säljorienterad konsultchef till vårt kontor i Göteborg! I rollen får du jobba med såväl relationsbildning, försäljning och ledarskap. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser en stor efterfrågan på att öka vår närvaro i Göteborg inom affärsområdet HR – TA – Chefer & Specialister. Av den anledningen utökar vi nu vårt team med en säljande konsultchef! Vi söker dig som vill växla upp tillsammans med oss och bli en del av vår entreprenöriella organisation!

Din nya vardag som konsultchef
Rollen som konsultchef hos oss på Wise Professionals är bred. Här kommer du arbeta lika mycket med försäljning och affären som med ledarskap och relationerna till dina konsulter. Mer specifikt förväntas du:

  • med stort engagemang driva in affärer från start till avslut, träffa kunder (nya som etablerade) och förstå deras behov och vara konsultativ kring attraktion och rekrytering.
  • ha personalansvar för 20-25 konsulter och ansvara för dina konsulters resa hos oss. Det inkluderar alltifrån anställning, uppföljning, coaching och utvecklingssamtal.
  • projektleda nya tillsättningar av konsulter ute hos våra kunder

I din roll kommer du tillhöra ett team om 14 personer utspridda i Stockholm, Malmö och Göteborg. Du kommer samarbeta tätt ihop med en Talent Acquisition Specialist vars ansvar är att bygga vårt starka kandidatnätverk och som i samarbete med dig matchar in rätt kandidat till rätt uppdrag. Du utgår från kontoret i Göterborg och rapporterar till AO-chef Caroline Dufva. Läs gärna hennes hälsning nedan!

”Kan det här verkligen vara ett jobb när det är SÅ HÄR kul?
Exakt så kändes det när jag för 6 år sedan gick in i en roll som konsultchef på Wise Professionals. Idag är jag affärsområdeschef för vårt affärsområde HR – Talent Acquisition – Chefer & Specialister. Jag har alltid älskat den mix av projektledning, försäljning, teamwork, ledarskap, nätverkande, coachning och uppföljning som konsultchefsrollen innebär. Och tempot – när kunderna ringer oss vill de ha hjälp direkt. Känslan när vi då snabbt och kvalitativt kan erbjuda det stöd de behöver samtidigt som vi i och med det får erbjuda en kandidat sitt nästa drömuppdrag är MAGISK! Alltid passionerat, proffsigt och nyfiket! Men viktigast av allt, vi gör det tillsammans! Hos oss på Wise Professionals är du en del av en gemenskap där vi alla gör vårt yttersta för att bidra till ett rättvist och mänskligt arbetsliv!”

Vad söker vi hos dig?
För att trivas i vår kultur tror vi att du delar vår passion att göra affärer, nätverk och självklart rekrytering! I den här rollen söker vi dig som har en stor egen drivkraft och ser fram emot att bygga upp och utveckla vårt affärsområde i Göteborg! Utöver detta ser vi att du:

  • har erfarenhet från vår bransch och därmed god kännedom om rekrytering
  • tidigare arbetat i en säljande/försäljningsfokuserad roll

Om Wise Professionals
Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tårna. Vi är övertygade om att om DU mår bra mår vi bra – därför är hållbarhet och hälsa något vi värnar om. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?
Har du några frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter (och eventuellt dina nya kollegor!) Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se) och Martina Kolga (martina.kolga@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb