Göteborg Rekrytering

Talent Aquisition Specialist till First Camp

Vill du vara den som tar rekrytering till helt nya nivåer hos First Camp?

Är du vår nästa stjärna inom Talent Aquisition? Brinner du precis som vi för utveckling och innovation? Vill du jobba på ett företag där du får möjlighet att växa och ta egna initiativ? Nu har du chansen att söka en unik och spännande roll på First Camp! Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern där gästupplevelse och engagemang står i fokus. Med totalt 61 destinationer och ca 1500 drivna medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar vi varje dag mot att bli världens ledande campingkedja, och vi är på god väg. First Camp är inne i en spännande tillväxtfas och har en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.

Om rollen
Den skandinaviska campingmarknaden har förändrats drastiskt de senaste åren sedan First Camp startade sin starka tillväxt. Vi är idag 59 destinationer inom First Camp-kedjan och två fristående resorts, men vi är inte klara där. Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja! Därför behöver vi kunna attrahera och rekrytera medarbetare som vill utvecklas och växa med oss. Det är där du kommer in!

Tillsammans med två HR Business Partners, en Lönespecialist och vår HR-chef kommer du att utgöra HR-teamet på First Camp. Som Talent Aquisition Specialist har du ett tydligt mål – genom ett helhetsgrepp för hur vi ska arbeta med våra rekryteringar framåt, både för säsongsrekryteringar och tillsvidareanställningar säkerställer du att vi lyckas rekrytera de bäst lämpade medarbetarna för att fortsätta vår framgångsresa. Förutom Sverige kommer du även att vända dig till länder runt om i Europa för att hitta nya medarbetare. Som Talent Aquisition Specialist ansvarar du därmed för att våra processer är tydliga för hur vi rekryterar och att verktygen vi arbetar i stöttar den processen fullt ut.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Säkerställer att våra rekryteringsprocesser är tydliga och kvalitetssäkrade
 • Du tar lead för hur vårt erbjudande ska se ut för våra ”säsongare”
 • Bygger upp samarbeten i andra EU-länder för säsongsrekryteringar
 • Sätter dig in i hur och när vi ska arbeta med tester som urvalsmetod
 • Du ansvarar för att våra annonser följer vår tone of voice
 • Du ger förslag på bästa annonskanaler för att attrahera medarbetare
 • Vidareutvecklar processer och rutiner
 • Stöttar chefer i deras rekryteringar
 • Kontaktperson och superuser i våra rekryteringsverktyg
 • Lyfter fram innovativa förslag gällande arbetssätt och verktyg för att First Camp ska fortsätta ligga i framkant inom rekrytering

Om dig
Vi gör något som långt ifrån alla har provat sig på: Vi bygger världens ledande campingkedja! Att bygga en kedja inom camping medför sina egna utmaningar och vi måste ofta komma på nya lösningar för att hantera de utmaningar vi ställs inför. Därför är inte alla rutiner och processer på plats ännu. Vi som arbetar här drivs av att skapa, utveckla och förbättra samtidigt som vi säkerställer att vi följer de regler och lagar som gäller. Vi kan snabbt ta fram nya idéer, vågar testa nya vägar och anpassar oss för att få resultat. Det är en stor utmaning och kräver mycket energi i perioder, men det är något även du behöver känna dig redo för och engageras av för att trivas här.

Du behöver ha några års erfarenhet av rekrytering där du även har utvecklat av processer och är van att arbeta i testverktyg. Du har en akademisk utbildning eller motsvarande och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Om du även kan kommunicera på danska, norska eller tyska så blir vi extra intresserade.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. HR-teamet sitter på vårt supportkontor i Göteborg, men du kan även utgå från Stockholm om det passar din livssituation bättre. First Camp har kollektivavtal med Unionen och lönesättning är individuell. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Till slutkandidater kommer First Camp att tillämpa ett arbetsprov/case. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb