Stockholm Rekrytering

HR & löneadministratör till Vasakronan

Vill du arbeta i en öppen, vänlig och inkluderande miljö med utvecklingsmöjligheter och ett hållbarhetstänk? Vasakronan söker nu sin nya kollega i HR-teamet. En roll för dig som vill ha ett helhetsansvar för löner samtidigt som du arbetar brett med HR-frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Nu har du möjligheten att bli en del av Sveriges ledande fastighetsbolag, i en social och bred roll med inslag av både lön och HR. Du kommer ingå i ett HR-team som idag består av tre HR Business Partner, en HR-trainee och så du i rollen som HR & löneadministratör. Ni rapporterar till Cecilia, som är HR-chef.

Din roll som HR & löneadministratör

I din roll ansvarar du för löneprocessen och kommer självständigt att hantera hela löneberedningen för ca 300 anställda i Agda. Tjänsten innebär, förutom praktiskt arbete med löneberäkning, att aktivt driva utveckling, automatisera och digitalisera löneprocesserna. Utöver detta kommer du arbeta brett med HR med alltifrån introduktioner, internkommunikation, utbildningsadministration och företagshälsovård.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löne- och semesterberäkningar, pensioner och försäkringar samt årsskifteshantering
 • Administration och registrering av anställningsavtal, intyg och AGI
 • Stöd och support till medarbetare och chefer vid lönefrågor, kollektivavtal och lönerevision
 • Systemadministration och utvecklingsarbete i Agda och Sympa
 • Introduktionsutbildningar för nyanställda kring anställningsvillkor, lön och förmåner
 • Kontaktperson för vår leverantör av företagshälsovård
 • Administrera interna HR-processer i samband med exempelvis rekryteringar, onboarding och offboarding

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en öppen, transparant och inkluderande kultur med värderingar som är enkla och fast förankrade i allt vi gör. Vår tro är att öppenhet kopplar oss samman och att glädje driver oss framåt. Tillsammans får vi saker gjorda, vi är schyssta och ärliga mot varandra och tar ansvar helheten.

Vem söker vi? 

För att vara framgångsrik i rollen hos oss tror vi att du är en social person som är genuint intresserad av lönearbetet. Då vi önskar att jobba smartare med våra system (Agda och Sympa) ser vi gärna att du har ett stort intresse för just system, effektivisering och digitalisering. Då ditt arbete kommer ägnas åt löneadministration och HR ser vi även att du är strukturerad, noggrann och har en förmåga att skapa fina relationer. Utöver detta ser vi även att du har:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet lönearbete
 • Flytande i svenska, både i tal och skrift, och bekväm i engelska
 • Intresse att utvecklas inom HR

Det är även meriterande om du har:

 • Tidigare erfarenheter av Agda och/eller erfarenhet av flera olika lönesystem
 • Arbetat med effektivisering, digitalisering och automatisering tidigare
 • Vana och förmåga att uttrycka dig i skrift

Om Vasakronan 

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag med ett fastighetsbestånd som omfattar 168 fastigheter och en total area om 2,4 miljoner kvadratmeter. Vi äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Merparten av beståndet ligger i Stockholm.

Vasakronans uppdrag är att se till att våra ägare första, andra, tredje och fjärde AP-fonden får en hög och riskavvägd avkastning. En avkastning som kommer Sveriges nuvarande och blivande pensionärer till godo. Men aldrig på bekostnad av miljö, människor och det samhälle där vi verkar.

Utöver uppdraget från ägarna har vi ambitionen att vara Sveriges ledande fastighetsbolag. För att lyckas med detta krävs att vi skapar långsiktigt hållbara värden i verksamheten. Det gör vi genom god förvaltning och utveckling av våra fastigheter, stråk och områden kompletterat med en aktiv transaktions verksamhet.

Ansökan 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Föräldralön
 • Kollektivavtal
 • Privat sjukförsäkring

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb