Stockholm Konsultuppdrag

Lönechef/Projektledare inom lön

Vi söker dig som har erfarenhet av systembyte inom lön till ett spännande uppdrag där du är en del av ett implementationsprojekt!

För vår kunds räkning söker vi en Systemspecialist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, 6–9 månader framåt. Kunden sitter i Västberga och tillämpar en hybridlösning där du har möjlighet att jobba från hemmakontoret.

Ditt uppdrag
Nu söker vi dig som har goda kunskaper för hela löneprocessen från ax till limpa och vill jobba med som spindeln i nätet och vara en del av ett implementationsprojekt.

Som projektledare inom lön kommer du att hantera testkörningar, felsöka och arbeta med systembyte. Du kommer även att se över arbetssätt och supportera löneavdelningen i lönerelaterade frågor.

Här får du chansen att komma in på ett värderingsstyrt bolag med högt i tak och mycket tyngd på medarbetarfrågor.

Din bakgrund

·      Har god förståelse för hela lönekedjan.

·      systemkunskap och jobbat med systemfrågor kopplat till lön.

·      Varit med i ett systembyte inom lön

Meriterande:

·      Tidigare erfarenhet i ADGA och/eller SD worx (före detta Aditro) 

Som person är du prestigelös och har en god känsla för service. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta med andra.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se, 076-6202987) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se, 076-6202957)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb