Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Lönekonsult

Stockholm
Ansök senast 7 Dec 2022
Letar du efter nytt uppdrag och är van att arbeta självständigt med lön? Har du tidigare erfarenhet av Hogia? Då kan detta vara ditt nya uppdrag!

Nu söker vi en lönestjärna till en av våra kunder. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och pågår under tre månader med start i december. Vår kund sitter i fina lokaler i Liljeholmen.

Ditt uppdrag
Du kommer att tillhöra ett härligt HR-team och jobba självständigt med lönehanteringen i Hogia samt FLEX lön. Du kommer att ansvara för kundens ca 500 löner från ax till limpa, både tjänstemän och kollektivanställda. Du kommer även att hantera interna lönerelaterade ärenden samt frågor via mail och telefon.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av att jobba självständigt med lön och snabbt kan sätta dig in i arbetet i en ny organisation. Vi ser gärna att du har jobbat i Hogia och/eller FLEX lön. Du är framåtlutad, trygg och tycker om att samarbeta i team. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer 

här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb