Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Löneadministratör till Malmö

Skåne
Ansök senast 24 Feb 2023
Nu söker vi en en riktig stjärna som löneadministratör till en utav våra kunder som befinner sig precis utanför Malmö.

Nu söker vi en löneadministratör till en utav våra kunder. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och start omgående och beräknas att pågå fram till 30/6 och med stor möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag
Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i en bred roll och arbeta i Personec P. I rollen som löneadministratör kommer du arbeta med löpande löneadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att administrera ca 600 löner. I rollen kommer du ge support till chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor. Du kommer också säkerställa att lagar, avtal och riktlinjer tillämpas.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör och har erfarenhet av Personec P eller har erfarenhet ifrån flera andra system och trivs med att lära dig nytt. Som person är du pedagogisk och en engagerad och trivs att arbeta självständigt men även i team . Det är meriterande om du har arbetat med ett flertal olika kollektivavtal sedan tidigare.

Som person är du pedagogisk och en engagerad. Du trivs att arbeta på ett härligt bolag tillsammans med erfarna kollegor. Vi ser gärna att du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt, är trygg i dig själv och din egen kompetens. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är en person som har ett driv som du använder för att tillsammans med dina kollegor bygga en välfungerande löneprocess.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Karriärmöjligheter, Kollektivavtal