Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Senior Resource Manager till PwC!

Stockholm
Ansök senast 9 Dec 2022
Har du några års erfarenhet från konsultbranschen? Trivs du dessutom i en konsultativ och projektledande roll där du ges möjlighet att matcha kompetenta konsulter till kvalificerade uppdrag? Då är rollen som Senior Resource Manager hos PwC perfekt för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Till vår kund PwC, marknadsledande inom revison, skatte- och affärsrådgivning söker vi nu en Senior Resource Manager. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med avsikt att bli anställd av PwC efter 6 månader. Önskad start så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Kunden har sitt kontor i nyrenoverade lokaler i Vasastan, Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen Senior Resource Manager kommer du snabbt att bli en nyckelperson inom bolagets verksamhetsområde Consulting. Arbetet innebär att du på daglig basis ansvarar för att säkerställa att uppdragen resurssätts med rätt erfarenhet och kompetens. Du arbetar proaktivt med att förutse kommande kompetens- och rekryteringsbehov och arbetar nära andra funktioner för att hitta de bästa lösningarna.

Exempel på arbetsuppgifter:

●    Aktivt delta i sälj- och planeringsmöten för att ligga nära affären och förstå behov på kort och längre sikt.

●    Ansvara för att matcha konsulter till tillgängliga projekt utifrån kompetens och tidigare erfarenhet.

●    Genomföra regelbunden uppföljning med konsulter, teamledare och affärsägare runt resurs- och kompetensbehov på kort och lång sikt

●    Aktivt samverka med andra PwC verksamheter i Sverige, Norden och EMEA avseende resurs- och kompetensförsörjning

●    Aktivt arbete med att förbättra processerna runt resurs- och kompetensmatchning och arbeta i verktyg såsom t.ex. Talentlink, Power BI och Oracle ERP

“ Senior Resource Manager är en roll som skall agera som spindeln i nätet genom att rätt kunna matcha vilken kompetens vi behöver i våra projekt med den erfarenhet, kompetens och fokus som finns hos våra konsulter. Att göra detta framgångsrikt är en nyckelförmåga för att lyckas lösa allt mer komplexa uppdrag hos våra kunder. Detta är en nyckelroll i vår organisation.”

Peter Malmgren, Ledare för PwC Consulting Sverige

Din bakgrund
Vi tror att rätt profil har ett stort intresse för konsultverksamheten och affären. Kanske har du arbetat i en liknande roll eller organisation, och känner att du nu vill utvecklas och kommer ännu närmare affären? Troligtvis har du arbetat med matchning av kompetens tidigare och du sätter dig snabbt in den komplexitet som det innebär att agera på en snabb och högpresterande konsultmarknad. Viktigt att du drivs av att skapa goda, långsiktiga relationer med intressenter, konsulter och medarbetare. Att kombinera snabbhet med kvalitet är en självklarhet för dig och du har en god systemvana. Vidare så är det viktigt att du känner dig trygg i din kommunikation, tal som skrift, engelska likväl som svenska. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, PA eller likvärdigt.

Om PwC
På PwC drivs vi av att använda vår uppfinningsförmåga, erfarenhet och den senaste teknologin för att skapa mervärde för våra kunder. Drivet och glöden finns hos alla som jobbar hos oss. Vi kallar det inställning. Den som löser komplexa utmaningar, utvecklar företag och har en positiv påverkan på samhället. Om du har rätt inställning har vi tusentals möjligheter att bidra till en bättre morgondag.
PwC:s ambition är att vara ett innovativt revisions- och rådgivningsföretag med stark tillväxt. Att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteerbjudande anpassat till deras behov är grunden för vår affärsidé. Därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och nivåer i yrkeslivet. I ett näringsliv som ständigt förändras är det viktigt att ha medarbetare som utvecklas i samma takt och delar med sig av sin expertis. På PwC ger vi dig stort ansvar att bidra med din egen unika kompetens såväl som förmånen att lära nytt av kunniga kollegor och i en händelserik bransch. I en föränderlig omvärld blir förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer extra viktig för att nå framgång. Dessutom behövs ett ständigt driv och högt engagemang för att kunna ge företag och organisationer revision och rådgivning i toppklass.
Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer
Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om tjänsten eller processen får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Zoe Blomqvist (zoenike.blomqvist@wise.se) & Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se) Vi går igenom ansökningarna löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb