Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Talent Acquisition Partner till MTR Nordic Group

Stockholm
Ansök senast 18 Dec 2022
Vill du göra skillnad i människors vardag och samhället omkring oss? Är du redo på att hoppa på tåget och bli en del av en spännande TA-resa? Då kan denna roll som Talent Acquisition Partner på det nycentraliserade TA-funktionen på MTR vara rätt för dig!

MTR befinner sig på en spännande förändringsresa för att göra en ännu större samhällsnytta, och Wise Professionals har fått förtroendet att utöka det befintliga TA-teamet med två drivna Talent Acquisition Partners. MTR är i starten av sin förändringsresa att centralisera TA-funktionen med målsättningen att i ännu högre utsträckning stötta samtliga verksamhetsområden med sin fortsatta tillväxt. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med avsikt att bli direktanställd av MTR efter 6 månader. Önskad start så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid. Kunden har sitt kontor i fräscha lokaler på Kungsholmen.

Ditt uppdrag
Som TA-Partner är du en viktig del av MTR´s Talentfunktion där du ansvarar för att driva rekryteringsprocessen, allt från annonsering, search och urval, till intervjuer och kandidatpresentationer. Du kommer även att coacha och stötta rekryterande chefer inom organisationen. Ditt team kommer att bestå av andra TA Partners och TA Business Partners och du kommer att rapportera till TA-Manager.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Proaktivt bygga en kandidatpipeline av kandidater.
  • Genomföra intervjuer och driva rekryteringsprocesserna tillsammans med rekryterande chef.
  • Boka intervjuer och följa upp med stakeholders.
  • Löpande dialog med passiva kandidater inom prioriterade kompetensområden.
  • Hantera volymprocesser och sätta tydliga strukturer för att på ett effektivt sätt stötta verksamheten för att nå de samhällsnyttiga målen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med volymbaserade rekryteringsprocesser, antingen under din studietid eller under några år efter examen och har erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser. Har du också tidigare erfarenhet av serviceyrken är det meriterande. MTR ser också att du är driven, innovativ i att hitta de rätta kandidaterna och att du har en servicekänsla ut till fingertopparna. Vidare är det viktigt att du drivs av att skapa goda, långsiktiga relationer med intressenter och medarbetare. Att kombinera snabbhet med kvalitet är en självklarhet för dig och du har en mycket god administrativ förmåga. Avslutningsvis är det viktigt att du känner dig trygg i din kommunikation i tal och skrift.

Om MTR
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer
Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Men har du frågor om tjänsten eller processen får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Zoe Blomqvist (zoenike.blomqvist@wise.se) & Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se) Vi går igenom ansökningarna löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb