Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Lönespecialist med erfarenhet av Agda

Göteborg
Ansök senast 24 Feb 2023
Nu söker vi en lönespecialist till ett spännande bolag som är under en utvecklingsresa, Granitor Mechanical som är placerade i Ödsmål strax utanför Stenungssund.

Till vår kund Granitor Mechanical söker vi dig med som trivs att arbeta operativt med lön och har erfarenhet av Agda. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via Wise Professionals med start så snart som möjligt och minst 6 månader framåt.

Granitor Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden. På Granitor Mechanical kommer du att mötas av en varm och hjälpsam kultur med kompetenta kollegor.

Ditt uppdrag
I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta med hela löneprocessen för ca 300 löner från ”ax till limpa”. Du kommer även att hantera interna lönerelaterade ärenden samt frågor via mail och telefon. I arbetet förekommer en del manuell hantering och du kommer behöva att stötta och coacha chefer och vara behjälplig i olika lönefrågor. Du kommer att tillhöra ekonomiteamet och arbeta tillsammans med ytterligare en lönespecialist.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med lön och snabbt kan sätta dig in i arbetet. Som person tror vi att du är, nyfiken, trygg och tycker om arbeta självständigt och har en god samarbetsförmåga. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du har arbetat med kollektivlöner, och det är även meriterande om du har arbetat i en projektorganiserad organisation. Vi ser gärna att du behärskar engelska i både tal och skrift.

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Eftikar Baroudi (eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin(Anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb