Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Lönekoordintor till spännande uppdrag!

Stockholm
Ansök senast 28 Mar 2023
Har du erfarenhet av att jobba som lönekonsult eller som lönekoordinator, och sugen på nya utmaningar? Då kan detta uppdrag vara något för dig!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid 6 månader fram med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Kunden tillämpar hybridlösning.

Ditt uppdrag
Som lönekoordinator hos vår kund kommer du ingå i ett team där du kommer att hjälpa till med att implementera nytt reseräkningssystem, Rydoo samtidigt som du kommer att ansvara för två utländska löner. du kommer att tillhöra ett team, och ha 2 kollegor en på heltid och en annan på deltid.

Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av outsourcing tidigare och behärskar engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är du van vid att jobba självständigt och är inte rädd att hjälpa till där det behövs, samtidigt som du gillar att samarbeta med teamet. Du brinner för att ge bästa möjliga service och är kvalitetsmedveten. Vidare är du kommunikativ och en riktig lagspelare!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Eftikar Baroudi(eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (Ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb