Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Lönekoordintor i centrala Stockholm

Stockholm
Ansök senast 29 Mar 2023
Nytt och roligt uppdrag som lönekoordinator! Är du i början av din karriär inom lön och söker efter nya utmaningar? Se hit!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid 6 månader fram med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag

I rollen som lönekoordinator är ditt huvudsakliga fokus att i samarbete med outsourcad lönebyrå koordinera löneprocessen för bolagets medarbetare. Du kommer att intar en kravställande position. Du kommer att tillhöra HR teamet och samarbeta med en till lönekoordinator. Du kommer att koordinera ca 700 löner.

Exempel på arbetsuppgifter

  • First line support till anställda gällande lönefrågor
  • Analysera och leverera olika typer av rapporter internt
  • Registrera olika typer av ändringar hos myndigheter och försäkringsbolag.

Din bakgrund

För att passa in i rollen som lönekoordinator tror vi att du har något års erfarenhet av lönearbete eller nyexad men har erfarenhet från praktiken. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika kollektivavtal samt goda kunskaper i Excel.

Som person är du lösningsorienterad, gilla att driva processer framåt och ger det lilla extra. Du är flexibel och serviceinriktad men kan även säga nej vid behov och är duktig på att prioritera.

Visst låter detta som otroligt roliga arbetsuppgifter?! Vi ser fram emot din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Eftikar Baroudi (Eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb