Skip to content

Robotskötare inom lön till internationellt bolag

Stockholm
Nu söker vi dig som har god erfarenhet av lönekedjan och vill jobba som robotskötare! Vår kund söker dig som gillar att jobba med problemlösning och vara spindeln i nätet.

Nu söker vi en robotskötare till vår kund som är verksam inom en spännande och internationell bransch! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt som sträcker sig fram till slutet av sommaren, med chans till förlängning. Kunden sitter i fina lokaler centrala Stockholm och tillämpar en hybrid lösning

Ditt uppdrag
Nu har du chansen att vara med i en spännande resa med roboten som utvecklas och digitaliserar verksamheten för varje dag. Du kommer att vara bryggan mellan olika avdelningen och jobba en hel del med HRM. Löneteamet består av ca 25 medarbetare och är uppdelade i flera team, du kommer att tillhöra system – och supportgruppen för att hantera alla frågor som har med roboten att göra. Du kommer att självständigt ansvara för felsökningar och dokumenteringen gällande allt som har med roboten att göra.

Din bakgrund
För att passa i rollen ser vi att du jobbat som lönekonsult mot outsourcing byråer, och väldigt meriterande om du jobbat i HRM tidigare för att kunna förstå hur systemet fungerar men även veta vart eller vem du kan vända dig till. Du är inte rädd för att hjälpa till och är systemkunnig. Som person är du analytiskt, lösningsorienterad, serviceinriktad samt en riktig lagspelare!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatspecialist Eftikar Baroudi(eftikar.baroudi@wise.se) och konsultchef Ida Asmar (ida.asmar@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb