Skip to content

Lönespecialist till Espresso House

Skåne
Ansök senast 4 Mar 2024
Nu har du chansen att bli en del av ett härligt löneteam! Espresso House är en svensk kaffekedja som brinner för kaffe, människor och miljö och vi vill skapa världens bästa kaffeupplevelse för världens bästa gäst. Vi har kul på jobbet vill varandras bästa och tar initiativ och ansvar. Nu söker vi dig som vill vara med på den resan som lönespecialist.

Nu söker vi en lönespecialist till Espresso House! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt och som sträcker sig åtta månader fram, för rätt person leder uppdraget till anställning hos Espresso House! De sitter i fina lokaler centralt i Malmö och tillämpar en hybridlösning.

Ditt uppdrag

Denna rollen passar dig som vill utvecklas mer inom lön samt få erfarenhet av att ligga i framkant med löneprocesserna. I rollen som lönespecialist kommer du ingå i ett härligt team där ni tillsammans ansvarar över kundens cirka 3500 löner i SD Worx. I denna roll kommer du få jobba med hela lönekedjan för både tjänstemän och kollektivanställda. Utöver lönekedjan kommer du att få göra en del HR-administrativt samt svara på frågor gällande lön.

Din bakgrund

För att passa i rollen ser vi att du har du erfarenhet av löneadministration, antingen från en LIA – period eller från tidigare arbetsplats. Då Espresso House utökar sitt team söker vi både du som är i början av sin lönekarriär eller ha något års erfarenhet som lönespecialist samt du som har ca 3-5 års erfarenhet av hela lönekedjan. Meriterande om du tidigare har jobbat i lönesystemet SD Worx (f.d. Adito) Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och är nyfiken på att lära dig mer inom lön. Som person är du driven, glad, serviceinriktad samt en riktig lagspelare!

Om Espresso House

Espresso House är Nordens ledande och snabbast växande coffee shop-varumärke med över 400* coffee shops fördelat på fem länder; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Alla coffee shops drivs i egen regi och den första öppnade i Lund 1996. På Espresso House serveras högkvalitativt kaffe, bakverk och bröd bakat i eget bageri samt sallader och mat i en härlig atmosfär. Espresso House har över 5000 passionerade baristor som alla brinner för kaffe och delar samma vision; att ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb