Skip to content

TA-specialist till vår kund i Malmö!

Skåne
Är du en operativ TA-specialist med bakgrund inom IT-rekrytering? Vill du arbeta med processer från start till slut på ett stort bolag? Fortsätt läs!

Om uppdraget

Uppdraget startar omgående och sträcker sig fram till sommaren med chans till förlängning. Du kommer främst utgå från kontoret i Malmö men har möjlighet att arbeta distans i viss utsträckning.

I rollen kommer du ansvara för att driva processer inom IT från ax till limpa. Du arbetar nära chefer i och med rekryteringar och blir ansvarig för hela processen. För att passa i rollen behöver du vara van vid att självständigt driva processer och samarbeta med chefer. Du behöver ha ett par års erfarenhet av att rekrytera inom IT/teknik. Som person tror vi att du är en teamplayer och arbetar mycket noggrant och strukturerat. Du trivs med att arbeta operativt och samtidigt sätta riktlinjer för arbetet framåt. Du kommer till ett stort bolag och kommer samarbeta i ett mindre team som präglas av vänlighet, ambition och hjälpsamhet.

När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Kontakta Sofie Garpered (sofie.garpered@wise.se) vid frågor kring processen. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb