Skip to content

HRBP till City Gross

Stockholm
Har du några års erfarenhet från en bred HR-roll som HR-generalist, HR Business Partner eller motsvarande? Vill du samtidigt arbeta i ett expansivt familjeföretag som har spännande framtidsplaner & starka värderingar? City Gross söker en trygg och engagerad HR Business Partner!

Vi söker efter en operativ HRBP på 50% som i augusti 2024 tom 28 februari 2025 som kan täcka upp för en medarbetare som är föräldraledig. Du blir anställd under uppdraget hos oss på Wise och jobbar ute hos vår kund City Gross. Du har möjlighet att jobba hemifrån eller utgå ifrån butiken i Bromma.  

Ditt uppdrag

Som HRBP kommer du att självständigt stötta City Gross 12 butiker från Stockholm upp till Sundsvall. Du kommer ha ett team av härliga HR kollegor i ryggen. Du kommer att få upptäcka Sverige och City Gross butiker genom resor till butikerna några gånger i månaden, mestadels över dagen. Din roll är bred med ett fokus på operativt stöd såsom:

 • Stötta butikschefer i löpande i HR-frågor (yrkesarbetare och tjänstemän)
 • Utbilda och utveckla cheferna i sin ledarroll
 • Rekrytering av butikschefer och säljchefer
 • Hantera och driva fackliga förhandlingar
 • Rehabärenden och svårare personalärenden
 • Dagligen jobba med kollektivavtal och avtalstolkning

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet från en bred HR-roll som HR-generalist eller HR Business Partner, gärna från en verksamhet med en hög andel kollektiva medarbetare. Har du jobbat inom retail är det bara positivt.

 • För att trivas och passa in i rollen som HRBP bör du: 
 • Vara kommunikativ med en förmåga att bygga goda relationer och skapa förtroende
 • Du har en eftergymnasial utbildning inom HR eller annat relevant område
 • Är flytande i svenska i både tal och skrift
 • Systemklok och van vid att hantera rekryterings- och HR-system
 • Meriterande med goda kunskaper inom arbetsrätt, samt stark inom facklig förhandling

Om City Gross

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 då de invigde med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Idag har de 42 butiker med 3 000 anställda, från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder. HR avdelningen är en del av Supportkontoret med bas i Hässleholm där ca 110 tjänstemän arbetar med att ge bästa förutsättningar för butikerna. 

När du blir en av oss på Wise Professionals

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här.

Wise Professionals är en konsult- och rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara lösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ansökan

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Hjalmar Frisell på hjalmar.frisell@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb