Skip to content

Regionchef Öst till First Camp

Stockholm
Ansök senast 3 Jun 2024
Nu söker vi en engagerad Regionchef till First Camp och deras nya region Öst.

Välkommen till en spännande möjlighet som Regionchef hos First Camp! Vi växer och ser nu fram emot att komplettera teamet med ytterligare en Regionchef. Är du redo att ta ledningen och guida ditt team i Region Öst mot framgång? Vi söker en passionerad och erfaren ledare med ett brinnande intresse för att utveckla affären och vara med i tillväxt. Ta chansen att bli en del av vårt team och bli en pådrivande kraft för förändring och tillväxt! Låter det intressant? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern där gästupplevelse och engagemang står i fokus. Med totalt 72 destinationer och ca 1600 drivna medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar vi varje dag mot att bli världens ledande campingkedja, och vi är på god väg. First Camp är inne i en spännande tillväxtfas har en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.

Om rollen
Som Regionchef kommer du att spela en avgörande roll i att forma vår organisation och leda den mot nya höjder. Genom att kombinera ditt starka ledarskap och din affärsförståelse kommer du att vara en nyckelfigur i att driva fram innovation, bygga starka relationer och maximera vårt ekonomiska resultat. VI har idag totalt fem regioner vara tre i Sverige (Nord, Mitt och Syd samt Danmark och Norge). I vår nya Region Öst kommer du att ha ca 12 direktrapporterande Destinationschefer. 

Som Regionchef kommer du att ha en avgörande roll i att leda och inspirera dina destinationschefer. Du kommer att vara deras stöd och resurs, både i deras operativa arbete och när det gäller att utveckla dem som medarbetare. Genom att coacha och guida dem kommer du att vara med och forma en stark och kompetent organisation.

Ditt uppdrag som Regionchef sträcker sig också till att driva affärsutveckling på våra destinationer. Du kommer att ha ansvar för att utveckla våra koncept som bidrar till högre kundnöjdhet och hjälper oss att nå våra mål. Med ditt starka affärssinne och din förmåga att identifiera möjligheter kommer du att vara en nyckelperson i att expandera vår närvaro och öka vår marknadsandel.

Budget- och resultatansvar för regionen är en viktig del av ditt arbete. Du kommer att analysera och övervaka ekonomiska indikatorer, genomföra månadsvisa business reviews och fatta strategiska beslut för att säkerställa att vi når våra ekonomiska mål.

Den skandinaviska campingmarknaden har förändrats drastiskt de senaste åren sedan First Camp startade sin starka tillväxt. Vi är idag 72 destinationer inom First Camp-kedjan och tre fristående Resorts, men vi är inte klara där. Vårt mål är att bli världens ledande campingkedja!

Kvalifikationer
Vi gör något som långt ifrån alla har provat sig på: Vi bygger världens ledande campingkedja!
Att bygga en kedja inom camping medför sina egna utmaningar och vi måste ofta komma på nya lösningar för att hantera de utmaningar vi ställs inför. Vi som arbetar här drivs av att skapa, utveckla och förbättra samtidigt som vi säkerställer att vi följer de regler och lagar som gäller. Vi kan snabbt ta fram nya idéer, vågar testa nya vägar och anpassar oss för att få resultat. Det är en stor utmaning och kräver mycket energi i perioder, men det är något även du behöver känna dig redo för och engageras av för att trivas här.

Du behöver ha jobbat i en liknande roll med goda och dokumenterade erfarenheter av ledarskap. Har du även lett andra chefer så blir vi extra intresserade. Du behöver ha goda kunskaper kring budget- och resultatarbete. Du har mycket hög digital mognad och van att både jobba i många olika system och ha förmåga att vid behov lära ut. Vi ser positivt på om du har en eftergymnasial utbildning.

Villkor
Tjänsten är på heltid med tillträde i september 2024. Du utgår hemifrån med 2-3 resdagar per vecka till destinationerna. Vi har kollektivavtal med Unionen, friskvårdbidrag och tjänstebil/förmånsbil.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Mellberg på jenny.mellberg@wise.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid

Liknande jobb