Skip to content

Konsulter för löneuppdrag!

Stockholm
Ansök senast 26 Jul 2024
Just nu vill vi komma i kontakt med dig som är lönekonsult och är tillgänglig för nya uppdrag i höst!

Vi är mitt i sommaren och njuter av den men har redan nu börjat blicka framåt och ser fram emot hösten! Vi vill med denna annons få kontakt med dig som är redo att ta dig an nya spännande uppdrag till hösten. Via denna annons har du möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta inom lön via oss på Wise Professionals i Stockholm eller om du driver eget bolag och är tillgänglig för konsultuppdrag i augusti/september.

Ditt uppdrag
I rollen som lönekonsult hos oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag.

Att vara konsult hos oss innebär att du får ett försprång när det kommer till din professionella utveckling. Våra konsulter får från dag ett ta sig an stort ansvar, dela sin kunskap och inom relativt kort tid bli up-and-running för att anta rollens utmaningar och möjligheter. Man kan nästa säga att konsultyrket är gräddfilen till snabbare utveckling i karriären. Det fina med att arbeta som konsult är att när ett uppdrag går mot sitt slut, finns det alltid en ny och spännande utmaning precis runt hörnet.

Uppdragen vi erbjuder är oftast 6–9 mån långa, om du trivs och det är en bra match händer det att man blir övertagen och anställd hos kunden efter uppdragets slut. Uppdragen varierar och kan innebära att jobba som lönekonsult i stora/små löneteam, ensam i din roll, olika system samt både inhouse och outsourcing.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av hela löneprocessen och är van vid att jobba självständigt inom området lön. Du har erfarenhet som lönekonsult, lönespecialist, löneadministration, lönekoordinator eller som lönechef. Då man ofta snabbt behöver sätta sig in i nya roller och organisationer är det meriterande om du tidigare har jobbat som konsult. Vi ser gärna att du har kunskap om flera olika kollektivavtal och system samt att du har en bred erfarenhet inom lön.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar ofta sker snabbt. Då bolaget ständigt arbetar med att effektivisera löneprocesserna ser vi att din nyfikenhet och erfarenhet gör att du kommer med initiativ och idéer som förbättrar det dagliga arbete för att ha en effektiv löneprocess. För att trivas i rollen gillar du att ha ”kunden i fokus” och kan bygga och upprätthålla relationer med dina kollegor på plats och företagets medarbetare och ser värdet i att ge en god service.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb