Skip to content

Lönespecialist med kunskap i Flex HRM eller SD Worx

Stockholm
Ansök senast 11 Aug 2024
Har du bred erfarenhet inom lön och arbetar i Flex HRM eller SD Worx? Vi vill komma i kontakt med dig inför framtida uppdrag.

Vi märker att allt fler kunder efterfrågar kompetens inom Flex HRM eller SD Worx. Därför träffar vi på Wise Professionals proaktivt kandidater med denna erfarenhet, med ambitionen att matcha dem till uppdrag som vi får in. Nu söker vi dig som arbetar inom lön och har erfarenhet av systemen Flex HRM eller SD Worx. Om du känner att kvalifikationerna nedan stämmer in på dig, skicka in din ansökan!

Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via Wise Professionals Stockholm. Annonsen är inte kopplat till något skarpt uppdrag.

Ditt uppdrag
I rollen som lönespecialist är ditt huvudsakliga fokus att hantera hela lönekedjan från ”ax till limpa” du jobbar operativt men lönerna till utbetalning.

Exempel på arbetsuppgifter (obs. arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag och kund)

  • Hela löneprocessen från ”ax till limpa”
  • Aktivt jobba med digitalisering och effektivisering av löneprocessen
  • Bistå bolagens HR- och ekonomiavdelningar och andra intressenter med diverse rapporter
  • Rapportering, statistik och kontakt med myndigheter
  • Hela kedjan av pension- och försäkringsadministration
  • Semesterskulds- och årsskifteshantering
  • Kollektivavtal – Kunskaper, tolkningar samt bevakningar av förändringar kring gällande avtal för både kollektivanslutning medarbetare och tjänstemän
  • Hantering av lönerevision och ansvar för lönepolicy
  • Systemkunskap i Flex HRM eller SD Worx

Din bakgrund
Vi söker dig som har en yrkesutbildning inom lön och praktisk erfarenhet som lönespecialist, löneadministratör, lönekoordinator eller lönechef. Vi ser gärna att du har kunskap om flera olika kollektivavtal samt bred erfarenhet inom lön och pensions- och försäkringsadministration.

Som person har du förmågan att arbeta självständigt och strukturerat i en miljö där förändringar sker snabbt. Eftersom företag ständigt arbetar med att effektivisera löneprocesserna, ser vi att din nyfikenhet och erfarenhet bidrar med initiativ och idéer som förbättrar det dagliga arbetet. För att trivas i rollen behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna bygga och upprätthålla relationer med både kollegor och medarbetare, och service är en självklarhet för dig.

Visst låter detta som en spännande utmaning? Vi ser fram emot din ansökan!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär, ambitiöst va? Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals_lon.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver, Gabriella Olaison (gabriella.olaison@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal

Liknande jobb