Jobba hos Wise Professionals – WHY?

Vill du vara med och utmana rekryteringsbranschen – på riktigt? Att bli en av oss innebär att jobba med ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss.

En kort film om Rekryteringsbyrån

Det här är vi

Det är de små detaljerna och de stora drömmarna som driver oss framåt i vår vardag. Vi pratar lika mycket om hållbara rekryteringslösningar och att ta hand om varandra, som att arbeta affärsdrivet mot våra kunder. Vi brinner för hantverket bakom en rekrytering och den upplevelse vi vill ge och ger våra kandidater. Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 80 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad. Vi erbjuder bland annat roller som rekryteringskonsult, konsultchef, kandidatansvarig och kundansvarig säljare eller projektledare. En del av oss arbetar med ledarskap, marknad och affärsutveckling – oavsett roll står våra kandidater och kunder alltid i fokus och vi ser oss som en mötesplats.

Vi jobbar ständigt för att utvecklas och genomför kontinuerligt NPS-mätningar externt likväl som internt. Resultaten delar vi gärna med oss av!

Vi är en mötesplats dit många återvänder som kund, kandidat och konsult

Net promoter score bygger på frågan: ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera det här företaget till en vän eller kollega?” Net promoter score kan anta ett värde mellan -100 och 100.

Film | Att jobba på Wise Professionals

Vi erbjuder

Våra ledord är passion, kvalitét och tillväxt, vår kultur och våra värderingar är viktiga för oss. Feedback och möjlighet att påverka på alla nivåer är något som vi ständigt arbetar med. Vi vill att du ska må bra och ha kul på jobbet därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Genom vårt initiativ Wise-life har du möjlighet till mångsidig och rolig träning likväl som att sjunga i vår kör Wise-kören. Vi har också genom vår koncern Wise Group, ett flertal initiativ kopplat till CSR, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del.

Hos oss får du vara konsult på riktigt, vara med och utmana branschen i en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla.

Förtroendearbetstid, generösa satsningar på friskvård och fredagsfrukostar i loungen är några av de förmåner som uppskattas mest. Ett modernt arbetsliv med centralt belägna kontor, karriärmöjligheter och flexibla arbetstider är andra delar som uppskattas väldigt mycket.

Några av de förmåner vi erbjuder

Idag kan du arbeta på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Men låt inte det begränsa dig! Kanske blir det du som startar upp det nya kontoret i någon av nordiska huvudstäder, eller varför inte i Europa?

År 2020 är Wise Professionals den internationella Rekryteringsbyrån som går sin egen väg. Det gör vi genom personlig service och affärsinriktade medarbetare som designar, utvecklar och genomför ömsesidigt hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav.  Vill du komma och bidra på resan så att vi kan ta oss dit?

Gör vårt Wise Group-quiz för att se om vi passar varandra – http://www.wisegroup.se/quiz/

Perfect match? Sök dig gärna till oss!

Bli en av oss

Aktuella tjänster på Wise Professionals

Stockholms bästa konsultrekryterare

Nu behöver vi på Rekryteringsbyrån Wise Professionals förstärka vårt team ytterligare med en konsultrekryterare. I rollen kommer du vara med och bygga vårt kandidatnätverk inom affärsområdet HR, attraktion och rekrytering tillsammans med vår grymma kollega Martina. Ni kommer tillsammans arbeta för att rekrytera de bästa personerna till vår konsultverksamhet.

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 december, 2017

Läs mer & ansök

Sveriges bästa arbetsgivare?

För oss är det viktigt att vara transparenta kring hur det är att arbeta hos oss. Vi samarbetar med omdömestjänsten Careereye där alla anställda och tidigare anställda anonymt kan betygsätta Wise Professionals som arbetsgivare. Vi tror att ju mer våra potentiella medarbetare vet om hur det är att arbeta hos oss – desto bättre är det. Vi är stolta över det höga betyget och fina omdömen vi fått!

 

 

Wise Professionals ger mig möjligheten att få arbeta nära verksamheten och affären, att få arbeta med likasinnade som delar min passion, inspiration och kvalité i leverans mot kunder och kandidater."

Maria Hansson, Konsultchef EQonomy

Det som Wise Professionals alltid stått för och som lockade mig att börja här är att det är hög kvalité på medarbetare, rutiner och processer. Nu har jag arbetat här i över två och kan med stolthet säga att det stämmer. Så skönt att arbeta i ett bolag där man verkligen lever som man lär och där man vill att man ska ha den roligaste tiden i sin karriär, och det har jag nu!

Anette Hartlin, Konsultchef

Att få jobba i en tillväxtmiljö är otroligt spännande och får mig att tycka det är kul att gå till jobbet. Med hög tillväxttakt föds också ett visst mindset hos oss anställda då vi ser möjligheter snarare än hinder. En spännande plats att jobba på när vi i vår bransch konstant bryter ny mark.

Martin Fredriksson, KAM

Jag kan inte tänka mig en annan rekryteringsbyrå än Wise Professionals och The Pace. Alla här har olika erfarenhet men vi har rekrytering som gemensamt intresse vilket gör att vi dagligen lär oss av varandra. Jag känner mig ett med kulturen och är stolt över att få vara en del av bolaget. Vi strävar inte bara mot samma mål och kultur – vi har dessutom fantastiskt kul på vägen!

Clara Forsberg, Kandidatansvarig

Wise Professionals på Instagram

Vi är intresserade av dig! Hör av dig!

 

Camilla Wikland
Head of People and Culture
073-533 50 75