Jobba hos oss på Wise Professionals

Vill du vara med och utmana rekryteringsbranschen – på riktigt? Att bli en av oss innebär att jobba med ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss.

En kort film om Rekryteringsbyrån Wise Professionals

Det här är vi

Det är de små detaljerna och de stora drömmarna som driver oss framåt i vår vardag. Vi pratar lika mycket om hållbara rekryteringslösningar och att ta hand om varandra, som att arbeta affärsdrivet mot våra kunder. Vi brinner för hantverket bakom en rekrytering och den upplevelse vi vill ge och ger våra kandidater. Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 80 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken. Vi erbjuder bland annat roller som rekryteringskonsult, konsultchef, kandidatansvarig och kundansvarig säljare eller projektledare. En del av oss arbetar med ledarskap, marknad och affärsutveckling – oavsett roll står våra kandidater och kunder alltid i fokus och vi ser oss som en mötesplats.

 

Jag kan inte tänka mig en annan rekryteringsbyrå än Wise Professionals och The Pace. Alla här har olika erfarenhet men vi har rekrytering som gemensamt intresse vilket gör att vi dagligen lär oss av varandra. Jag känner mig ett med kulturen och är stolt över att få vara en del av bolaget. Vi strävar inte bara mot samma mål och kultur – vi har dessutom fantastiskt kul på vägen!

Clara Forsberg, Talent Aquisition Specialist

Wise Professionals ger mig möjligheten att få arbeta nära verksamheten och affären, att få arbeta med likasinnade som delar min passion, inspiration och kvalité i leverans mot kunder och kandidater."

Maria Hansson, konsultchef EQonomy

Det som Wise Professionals alltid stått för och som lockade mig att börja här är att det är hög kvalité på medarbetare, rutiner och processer. Nu har jag arbetat här i över två och kan med stolthet säga att det stämmer. Så skönt att arbeta i ett bolag där man verkligen lever som man lär och där man vill att man ska ha den roligaste tiden i sin karriär, och det har jag nu!

Anette Hartlin, konsultchef

Att få jobba i en tillväxtmiljö är otroligt spännande och får mig att tycka det är kul att gå till jobbet. Med hög tillväxttakt föds också ett visst mindset hos oss anställda då vi ser möjligheter snarare än hinder. En spännande plats att jobba på när vi i vår bransch konstant bryter ny mark.

Martin Fredriksson, KAM

”För mig är det viktigt att bidra till Wise Professionals i sin helhet – sträva mot att vi som bolag gör det bättre varje dag. Att arbeta med värdeskapande aktiviteter och ett attraktivt erbjudande är oerhört viktigt för mig och kulturen på Wise möjliggör detta för mig som konsult. I min roll får jag möjlighet att möta många människor i olika situationer, befattningar, kulturer och strukturer vilket ger mig en unik chans att arbeta betydelsefullt. Att få dela vardagen med professionella kollegor i en snabbfotad miljö på en dynamisk marknad gör mitt jobb extra spännande och händelserikt!”

Alexandra Emilsson, rekryteringskonsult

Som rekryteringskonsult på Wise Professionals får jag möjlighet att samarbeta med intressanta företag och organisationer i deras uppbyggnad av ny kompetens som många gånger är avgörande för deras affär. Samtidigt hjälper jag människor vidare i deras karriär och att hitta ett utmanande och utvecklade jobb. Att få vara i mitten av detta är både svårt och roligt, det handlar om möta människors förväntningar och fylla ett behov. Tillsammans med engagerade kollegor verkar vi på Wise Professionals för att ständigt ligga i framkant och utmana branschen och på vägen dit har vi vansinnigt roligt!

Sanna Fridell, rekryteringskonsult

Film | Att jobba på Wise Professionals

Ansök 

 

Vi erbjuder

Våra ledord är passion, kvalitet och tillväxt. Vår kultur och våra värderingar är viktiga för oss. Feedback och möjlighet att påverka på alla nivåer är något som vi ständigt arbetar med. Vi vill att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Genom vårt initiativ Wise-life har du möjlighet till mångsidig och rolig träning likväl som att sjunga i vår kör, Wise-kören. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor och gymnasieskolor. Under 2018 var vi också guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden, vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Hos oss får du vara konsult på riktigt, vara med och utmana branschen i en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla.

Förtroendearbetstid, generösa satsningar på friskvård och fredagsfrukostar i loungen är några av de förmåner som uppskattas mest. Ett modernt arbetsliv med centralt belägna kontor, karriärmöjligheter och flexibla arbetstider är andra delar som uppskattas väldigt mycket.

Några av våra förmåner

Idag kan du arbeta på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund. Men låt inte det begränsa dig! Kanske blir det du som startar upp det nya kontoret i någon av nordiska huvudstäder, eller varför inte i Europa?

2021 är vi en del av och har aktivt skapat en ny bransch – kärriärbranschen, där vi arbetar med karriärdesign – på väg mot att bli ett livsstilsföretag. Vi uppfattas som internationell rekryteringsbyrå, en nordisk aktör på en internationell marknad, och fungerar som en kunskapshubb för kompetensförsörjning och karriär.

Sök dig gärna till oss!

Bli en av oss

Aktuella tjänster på Wise Professionals

Affärsdriven Rekryteringskonsult till Wise Professionals!

Rekryterings- och attraktionsbranschen står inför stora förändringar drivet av ny teknik och nya beteenden. Hur vi jobbar, var vi jobbar och hur vi hittar jobb kan förändra vårt arbetsliv i grunden. Vi vill leda den förändringen – mänskligt och modigt. Nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult som vill hjälpa oss med det!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 januari, 2019

Läs mer & ansök

Sveriges bästa arbetsgivare?

Vi är en mötesplats dit många återvänder som kund, kandidat och konsult.

Vi jobbar ständigt för att utvecklas och genomför kontinuerligt NPS-mätningar externt likväl som internt. Resultaten delar vi gärna med oss av.

Net promoter score bygger på frågan: ”Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera det här företaget till en vän eller kollega?” Net promoter score kan anta ett värde mellan -100 och 100.

För oss är det viktigt att vara transparenta kring hur det är att arbeta hos oss.

Vi samarbetar med omdömestjänsten Careereye där alla anställda och tidigare anställda anonymt kan betygsätta Wise Professionals som arbetsgivare. Vi tror att ju mer våra potentiella medarbetare vet om hur det är att arbeta hos oss, desto bättre är det.

Vi är stolta över det höga betyget och de fina omdömen vi fått!

 

 

Vi är intresserade av dig – hör av dig!

 

Boel Sjöstrand
VD
0735 – 41 81 26

boel-sjostrand

Wise Professionals på Instagram

Wise Professionals Webshop

För dig som jobbar på Wise Professionals!

Logga in på Wise Professionals Webshop