Bli en av oss

Jobba hos Wise Professionals – WHY?

Vill du vara med och utmana rekryteringsbranschen – på riktigt? Att bli en av oss innebär att jobba med ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss.

En kort film om Rekryteringsbyrån

Det här är vi

Det är de små detaljerna och de stora drömmarna som driver oss framåt i vår vardag. Vi pratar lika mycket om hållbara rekryteringslösningar och att ta hand om varandra, som att arbeta affärsdrivet mot våra kunder. Vi brinner för hantverket bakom en rekrytering och den upplevelse vi vill ge och ger våra kandidater. Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område. Vi erbjuder bland annat roller som rekryteringskonsult, konsultchef, kandidatansvarig och kundansvarig säljare eller projektledare. En del av oss arbetar med ledarskap, marknad och affärsutveckling – oavsett roll står våra kandidater och kunder alltid i fokus.

Vill du veta mer om någon av de roller vi erbjuder? Titta gärna på våra filmer om hur det är att arbeta på Wise Professionals.

Film | Att jobba på Wise Professionals

Vi erbjuder

Vi vill att våra kollegor ska trivas på jobbet! Förtroendearbetstid, generösa satsningar på friskvård och fredagsfrukostar i loungen är några av de förmåner som uppskattas mest. Ett modernt arbetsliv med centralt belägna kontor, karriärmöjligheter, flexibla arbetstider och incentive-resor är andra delar som uppskattas väldigt mycket.

Idag kan du arbeta på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Men låt inte det begränsa dig! Kanske blir det du som startar upp det nya kontoret i någon av nordiska huvudstäder, eller varför inte i Europa?

 

Sveriges bästa arbetsgivare?

För oss är det viktigt att vara transparenta kring hur det är att arbeta hos oss. Vi samarbetar med omdömestjänsten Careereye där alla anställda och tidigare anställda anonymt kan betygsätta Wise Professionals som arbetsgivare. Vi tror att ju mer våra potentiella medarbetare vet om hur det är att arbeta hos oss – desto bättre är det. Vi är stolta över det höga betyget och fina omdömen vi fått!

 

 

"Wise Professionals ger mig möjligheten att få arbeta nära verksamheten och affären, att få arbeta med likasinnade som delar min passion, inspiration och kvalité i leverans mot kunder och kandidater."

Maria Hansson, Konsultchef EQonomy

Wise Professionals på Instagram

Vi är intresserade av dig! Hör av dig!

 

Camilla Wikland

People & Culture / Vice VD

Vill du veta mer?

Ange namn och telefonnummer så kontaktar vi dig inom 24 timmar.