Rekryteringsbyrån i framkant.
Bli en av oss!

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Vi är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring.

Titta gärna på en kort film som berättar lite om oss:

Vem vi tror att du är

Du är nyfiken och modig! Därför att denna roll kräver att ligga i framkant inom innovation och att vara uppdaterad inom de metoder som krävs för att rekrytera inom talangmarknaden. Du är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra i din roll utifrån verksamhetens behov.

Du är professionell! Eftersom det för oss är viktigt att vårt arbete utförs med kvalitet rakt igenom, allt från kandidatupplevelse, kundupplevelse och följa en evidensbaserad metodik för mer lyckosamma och fördomsfria rekryteringar.

Du är kommunikativ!  Genom din mycket goda kommunikativa förmåga, i tal, skrift, svenska och engelska, skapar du relationer på alla plan och är lyckosam i att få med dig andra i att förverkliga idéer till handling.

Du har hjärtat på rätta stället! Därför att förståelse för de förväntningar, förhoppningar, och drömmar som ryms i varje rekrytering är enormt viktigt.

Du är klok! Därför att du förstår att kandidatupplevelse såväl som mångfald inte bara är behjärtansvärt utan det är affärskritiskt och smart.

 

Vilka är vi?

Vi utmanar rekryteringsbranschen – på riktigt! Vill du vara med på den resan tillsammans med oss? Att bli en ”wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du läsa mer om hur det är att bli en del av vårt gäng? Surfa in här och följ oss på Instagram @wiseprofessionals och LinkedIn @wiseprofessionals

Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 85 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken. Vi erbjuder bland annat roller som rekryteringskonsult, konsultchef, Talent Acquisition Specialist och kundansvarig säljare i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Nyfiken på att veta mer?

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Varmt välkommen med dina frågor eller din ansökan!

 

ANSÖK