Rekryteringsbyrån i framkant.
Bli en av oss!

Vi på Wise Professionals är ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka och utveckla branschen, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss. Vi är en tillväxtorganisation med en kultur som präglas av att nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant, vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi är en mötesplats för kunder, kandidater och konsulter och är specialister på attraktion och rekrytering.

Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor och gymnasieskolor. Under 2018 är vi också guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden, vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Titta gärna på en kort film som berättar lite om oss:

Är du vår nya kollega?

Hos oss arbetar både personalvetare, ekonomer och en och annan tidigare marknadschef tillsammans med många olika experter inom sina områden. Exakt vad du gjort tidigare är inte det viktigaste för oss. Vi är nyfikna på DIG, dina specialistkunskaper inom ditt område och som delar våra värderingar och vill vara med oss att utmana en traditionell bransch.

Rollen som konsult hos oss innebär att du får möjlighet att arbeta med några av marknadens starkaste varumärken – arbeta strategiskt med rekrytering och vara med och bygga en rekryteringsbyrå i framkant. Du kommer ha kontakt med kunder – kandidater och konsulter med fokus på att leverera värde och skapa upplevelser och långsiktiga relationer.

Du kommer arbeta specialiserat med kompetensbaserad rekrytering inom något av våra affärsområden HR, Lön, Ekonomi och Finans, Marknad och Kommunikation eller Business Administration. Som konsult arbetar du med rekrytering för tillfälliga eller permanenta tjänster antingen i rollen som Konsultchef, Kandidatansvarig eller Rekryteringskonsult. Som konsult på en rekryteringsbyrå ser du lösningar utifrån kundens behov och får möjlighet att skräddarsy en lösning för kund i linje med våra värdeord passion, kvalitet och tillväxt.

Låter ovan intressant, men kanske är det inom sälj du vill specialisera dig? Som specialist inom försäljning hos oss arbetar du som Kundansvarig i team med dina kollegor för att säkerställa och leverera den bästa kundupplevelsen för våra nya och befintliga kunder.

Vill du höra mer om hur det är bakom kulisserna på Rekryteringsbyrån Wise Professionals? Kontakta gärna Kelly Chau, Rekryteringskonsult: kelly.chau@wise.se.

Mer om dig

För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete, men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa. Du tycker om att ha kul på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra i det stora som i det lilla.

Låter det bra så här långt? Kul, vi vill gärna att du har lite arbetslivserfarenhet. Kanske har du tidigare erfarenhet av rekrytering, som ledare eller specialist, alternativt har du arbetat med konsultativ tjänsteförsäljning. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Om våra önskemål matchar med det du söker, läs vidare!

Wise Professionals vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter då vi vill öka mångfalden i organisationen. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad. Internt är vi 80 anställda och ca 250 uthyrda konsulter. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

 

ANSÖK