Det nytänkande rekryteringsföretaget i Göteborg

Rekryteringsbranschen är en traditionell bransch med arbetssätt som funnits en tid. Vi på rekryteringsföretaget Wise Professionals utmanar gamla sanningar för att förnya och utveckla synen på rekrytering och konsultuthyrning. Vi arbetar i specialistområden där våra konsulter själva har erfarenhet från branschen. Vi är specialister inom HR, lön, ekonomi och finans, marknad och kommunikation, Business Administration samt tjänster inom projekt, teknik och inköp. Vi arbetar alltid med kandidatupplevelse i fokus och agerar konsulterande specialister för alla våra kunder. 

Utöver rekrytering och konsultuthyrning erbjuder vi även stöd och utbildning för företag som vill utveckla sin egen rekrytering. Med örat mot rälsen håller vi koll på utvecklingen på marknaden. Att vara i framkant med värderingar och tjänsteutbud är något vi uppnår genom att vara nyfikna, modiga och proffsiga. Attraktion, kandidatupplevelse och innovation är några av de områden där vi sticker ut hakan och förnyar synen på rekrytering.

Rekryteringsföretaget i Göteborg som förnyar synen på rekrytering

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd. Kontaktuppgifter och besöksadress till alla våra kontor finner ni nedan. Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig från den region som är närmast dig.

Hitta till kontoret i Göteborg

Ta spårvagnen till hållplats Domkyrkan. Gå Kungsgatan upp cirka 250 meter. Porten ligger på höger sida. Ringer på så öppnas dörren. Åk till våning sju och ring på så möts du av receptionen.

Kontakta oss i Göteborg eller något av våra andra kontor

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Wise Professionals – vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Vi vill att du som kund ska få bästa möjliga upplevelse av både samarbete med oss och likaså av resultatet med nöjda kandidater. I vårt arbete med attraktion och kandidatupplevelse genomgående under processen gör vi det till vår sak att vårda ditt varumärke som arbetsgivare – nu och i framtiden.

Vi arbetar med rekrytering, konsultuthyrning samt med stöd och utbildning i företags egen rekrytering i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund med omnejd.