Rekryteringsföretaget i Malmö som rekryterar chefer och specialister

Allting har en naturlig utveckling, men rekryteringsbranschen är traditionell och ligger efter sin egen kurva. Vi på Wise Professionals är rekryteringsföretaget som modigt, nyfiket och professionellt utmanar det traditionella och förnyar synen på rekrytering. I vår rekrytering och konsultuthyrning inom våra olika specialistområden värderar vi alltid kandidatupplevelse högt och gör det till vår sak att vårda ditt företags varumärke. Vi agerar konsulterande specialister för alla våra kunder genom att våga utmana invanda arbetssätt för att utveckla företags rekrytering och förbättra upplevelsen av företagets arbetsgivarvarumärke – employer brand.

Vi är specialister inom HR, lön, ekonomi och finans, marknad och kommunikation, Business Administration samt tjänster inom projekt, teknik och inköp. Rekrytering och konsultuthyrning är vår kärnaffär. Vi ser att rekrytering är mer än att matcha arbetsgivare och arbetstagare. Att uppnå en lyckad rekrytering börjar vid första kontakten vi har med dig som kund och fortsätter även efter rekryteringen är slutförd – vi vill följa upp att ni är nöjda med resultatet samt hålla fortsatt kontakt för effektivitetsvinster i potentiella framtida samarbeten. Vägen där emellan handlar om allt från attraktion och innovation till kandidatupplevelse och Talent Management. Därför erbjuder vi även andra tjänster relaterat till rekrytering och konsultuthyrning i from av stöd och utbildning för företag som vill utveckla sin egen rekrytering.

Vårt arbete med  kandidatens upplevelse och kundens varumärke gör oss till Rekryteringsbyrån som sticker ut hakan och ligger i framkant. Detta uppnår vi genom att vara nyfikna, modiga och proffsiga.

Rekryteringsföretaget i framkant i Malmö/Öresundsregionen

Vi rekryterar i Malmö, Göteborg och Stockholm med omnejd. Nedan finner ni besöksadress och kontaktuppgifter till alla våra kontor. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig från den region som är närmast dig.

Hitta till kontoret i Malmö

Till Studio-huset i Västra hamnen kan du med kollektivtrafik åka tåg till Malmö centralstation och välja uppgång Anna Lindh plats. Gå längs med kajen fram till Studio-huset. Du kan även ta busslinje nr 5 eller nr 2 till hållplats Orkanen som ligger strax utanför huset.

Välj hisshall A och åk sedan upp till våning 7.

Parkeringsmöjligheter:

  • Parkering Sjöormen (Beijerskaj 24)
  • P-huset Orkanen (Jakob Bagges gata)
  • P-huset Trollhättan (Anckargripsgatan 4)

 

Kontakta oss i Malmö eller något av våra andra kontor

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Wise Professionals – vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Vi ser människan bakom uppdraget – det gäller både dina kandidater och dig som kund. Det är en del av vårt arbete med att utmana branschen och förändra synen på rekrytering och konsultuthyrning. Genom mod och nyfikenhet arbetar vi med att utveckla tjänsten för att du som kund alltid ska få bästa möjliga upplevelse och ett gott, långvarigt resultat med nöjda kandidater. Vi vårdar ditt arbetsgivarvarumärke genom arbete med både attraktion och och kandidatupplevelse genom hela processen.

Vi arbetar med rekrytering, konsultuthyrning samt med stöd och utbildning i företags egen rekrytering i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund med omnejd.