Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Affärsinriktad controller med ekonomiansvar till D-Link

Vill du arbeta med ett starkt varumärke? Söker du en bred tjänst med fokus på ekonomi och där du även ansvarar för kontoret och HR? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Vill du arbeta med ett starkt varumärke? Söker du en bred tjänst med fokus på ekonomi och där du även ansvarar för kontoret och HR? Då kanske detta är tjänsten för dig!

Vill du arbeta med ett starkt varumärke? Söker du en bred tjänst med fokus på ekonomi och där du även ansvarar för kontoret och HR? Då kanske detta är tjänsten för dig!

 

Om rollenD-Link Nordic söker nu dig som är en senior controller och som vill arbeta brett inom både ekonomi och finans. Tjänsten innefattar även ansvar för HR och kontorsfrågor för Sverigekontoret. Du kommer ha personalansvar för en person, som arbetar med redovisning, och rapportera till bolagets VD som sitter i Tyskland. En gång i månaden rapporterar du till moderbolaget i London.
 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ytterst ansvarig för ekonomifunktionen
  • Analys och rapportering av intäkter, priser och volymer
  • Budget & prognos
  • Lager- & försäljningsrapportering
  • Hantera kund claim gällande försäljningsrabatter, returer mm.
  • Reserveringar avseende försäljningsrabatter, garantier och reserver
  • OPEX controll och analys
  • Ansvarig för personalfrågor såsom anställningsavtal, löner och pensioner
  • Avtalsansvarig 
     

Vem är du?Vi söker dig som har arbetat som Controller i minst 5 år. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och tidigare haft personalansvar. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljningsrabatter och även en redovisningsbakgrund. Du får gärna ha haft ansvar för övergripande ekonomin och kontor på ett mindre bolag eller vill utvecklas i den riktningen. Språkmässigt behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Du bör också vara en avancerad användare av Excel samt vara van att hantera stora datamängder.

 

För att trivas i rollen på D-Link bör du vara serviceminded och en anpassningsbar person som har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och kunna prioritera. Vi tror att du är ambitiös och prestigelös person som gärna bidrar med positiv energi. Du kommer att vara involverad i företagets affärer, därför behövs det affärsmässighet i ditt tänk.

AnsökanI denna rekrytering samarbetar D-Link med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

Om D-LinkD-Link designar, utvecklar och tillverkar nätverksprodukter inom switching, trådlösa lösningar, mediaspelare, datalagring, IP-övervakning och molnbaserad nätverkshantering. I Norden är D-Link den största leverantören av trådlösa nätverk för hemmet. D-Link har även positionerat sig som banbrytande inom grön IT och var först på marknaden med energisparande switchar och routrar. D-Links Wireless AC-sortiment innehåller ett stort utbud av routers och trådlösa adapters för den som ska uppgradera till den senaste trådlösa standarden. Nästa generations Wireless AC gör att du kan ansluta fler enheter och få snabbare hastigheter och längre avstånd.

D-Link’s nordiska huvudkontor är beläget i Alvik, har ca 10 anställda och omsätter ca 150 mkr.