Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Lönespecialist till RISE Research Institutes of Sweden

Erfaren Lönespecialist till RISE i Borås

Erfaren Lönespecialist till RISE i Borås

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

På uppdrag av RISE letar vi på Wise Professionals efter dig som är en erfaren Lönespecialist och vill arbeta som konsult hos RISE med start i mars 2017.  

På RISE arbetar ca 2200 medarbetare med forskning och teknik som gör nytta för samhället och som drivs av kreativitet, kunskap och samverkan för att uppnå sin mission – accelerating innovation. RISE är för dig som drivs av utmaningar, är nyfiken på framtiden och som vill göra skillnad! Som forskningsinstitut erbjuder RISE lösningar på existerande och framtida behov baserat på tillämpad forskning.
 

Du kommer arbeta tillsammans med tre kollegor på löneavdelningen i Borås och ditt ansvar är att hantera ca 400 tjänstemannalöner. På avdelningen använder man Agda och din främsta uppgift kommer att vara att hantera det löpande lönearbetet. I rollen ingår även kontakt med såväl medarbetare som chefer i lönerelaterade frågor.
 

Även om du kommer få ett stort stöd av dina kollegor behöver vi en självständig konsult som har arbetat med samtliga delar i löneprocessen, den tekniska erfarenheten är meriterande.
 

För att trivas med oss och vi med dig ser vi gärna att du värderar samarbete högt. Hos oss har alla en stark vilja att bidra till ett utvecklande klimat. Vi är nyfikna och frågar när vi inte förstår. Hög integritet i vårt arbete bygger legitimitet och förtroende.

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Du får gärna kontakta mig, Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@wise.se) om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Varmt välkommen!