Stockholm Rekrytering

Projektledare inom marknadskommunikation

Vill du jobba med ett av Sveriges mest anrika varumärken? I rollen som Projektledare kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken.

Vill du jobba med projektledning av mässor, kampanjer och diverse aktiviteter för säljorganisation och butik? Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen att projekt- och produktionsleda marknadskommunikationen hos Dahl Sverige AB. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå en bit in på 2019.

Dahl Sverige AB söker en extraordinär Projektledare till marknadsavdelningen!Efter sommaren går vår härliga kollega Sara på föräldraledighet och med anledning av det söker vi nu hennes ersättare. Sara arbetar som Projektledare och tillsammans med tre kollegor på huvudkontoret i Bromma driver och utvecklar hon företagets marknadskommunikation. Eftersom vi vill ge dig en bra start och överlämning ser vi gärna att du rycker in så fort som möjligt. Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi ett 70-tal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi är drygt 1 000 medarbetare som dagligen strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Läs mer om oss här: http://www.dahl.se

Dina arbetsuppgifter Att lyckas i rollen som Projektledare handlar till stor del om struktur och ordning – du titulerar dig som en ’mångsysslare’! I det dagliga arbetet kommer du att produktions- och projektleda marknadsaktiviteter för Dahls olika varumärken. Det handlar om att agera som spindeln i nätet genom att stötta organisationen i små och stora projekt – i olika kanaler, med olika budskap, till olika målgrupper. Till vardags kommer du bland annat att:

  • Produktionsleda kampanjer och aktiviteter för butik, återförsäljare och mässor. Framtagning av eventmaterial, broschyrer, säljmaterial. Producera texter, ta fram prislistor, uppdatera material.
  • Årligen projektleda produktkatalogen ”Badplatsen”.
  • Utveckla företagets närvaro i sociala medier
  • Administrera kundklubben tillsammans med extern partner
  • Agera byråbeställare av produktion i samband med större projekt

Din profil Eftersom personalen är vår viktigaste tillgång, är projektledarrollen av allra största vikt för oss. Därför söker vi inget mindre än en alldeles enastående kollega till vårt team! Eftergymnasial utbildning inom marknad eller kommunikation är meriterande, men viktigast av allt är dina arbetslivserfarenheter. Vi tror att du är i början av karriären och att du har något års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och kommunikation i en roll som exempelvis marknadskoordinator, kommunikationssamordnare eller produktionsledare. Är du vass på att jobba i parallella projekt, med många kontaktytor samt har du vana av att beställa tjänster från byråer – då är det väldigt bra! Kanske jobbar du på byråsidan idag och vill röra dig till en inhouseavdelning? Möjligheterna är många!

Tillbaka till din personlighet. För att trivas hos oss har vi märkt att man behöver vara en driven, strukturerad och ordningsam person. Hos oss är det högt tempo, med korta beslutsvägar och högt i tak. Så det är bra om du är serviceinriktad, initiativrik och prestigelös. Stämmer dessa egenskaper in på dig så tror vi på en match!

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta merDu är varmt välkommen att kontakta oss vid frågor om tjänsten eller om du undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och Konsultchef Anders Norrman, an@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!