Kontorsassistent till Mattssons Fastighetsutveckling

Tillsatt

Stockholm

Nu söker vi en serviceinriktad person till Mattsons Fastigheter! Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Till Mattssons Fastighetsutveckling i Stockholm söker vi nu en Kontorsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start i juni och för rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos vår kund efter 6 månader. Du ges möjlighet till semester under veckorna 29, 30 och 31. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler på Kungsholmen. Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Mattssons Fastighetsutveckling är verksamma inom fastighetsbranschen och på företaget arbetar idag 14 anställda varav 9 på stockholmskontoret med olika ansvarsområden. Företaget är nu i behov av en serviceinriktad och prestigelös Kontorsassistent som ansvarar för den dagliga driften på kontoret samt ger service till företagets medarbetare och besökare. På sikt kommer du ha chansen att ta dig an egna projekt samt utvecklas under din anställningsperiod.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i din roll:

  • Ansvara för att kontorslokalerna alltid är representativa samt planera, koordinera och förbereda inför möten
  • Ansvara för beställning och inköp av kontorsmaterial
  • Ta emot besökare och inkommande samtal
  • Hantera post, bud och leveranser till och från kontoret.
  • Ge service till möten med exempelvis kaffe, luncher, presentationsutrustning, kopiering mm
  • Ansvara för kontorets avtal med leverantörer kring teknisk utrustning, städning och reparationer
  • Övriga administrativa uppgifter och ärenden och stöd till marknad, produktion och förvaltningsorganisation

Din bakgrund
Vi söker dig som brinner för service samt har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är en god kommunikatör. Om du har körkort är det dessutom ett plu

För att axla rollen som Kontorsassistent trivs du i en koordinerande och administrativ roll. Då företaget har många besökare är det viktigt att du alltid bemöter människor på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Som person är du serviceinriktad, positiv och ordningsam samt uppskattar att stötta och underlätta för dina kollegor. Du ligger alltid steget före och ser vad din omgivning är i behov av.

Om Mattsons Fastighetsutveckling
Mattssons verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Mattssons utvecklar, äger och förvaltar kommersiella lokaler med ett hyresvärde om ca 60 Mkr per år. Dotterbolaget BRABO utvecklar och bygger ca 200 hyres- och bostadsrätter per år.

Moderbolagets verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Dotterbolaget Mattssons Industrifastigheter utvecklar och förvaltar egna kommersiella fastigheter, medan dotterbolaget BRABO Stockholm utvecklar och förvaltar bostads- och hyresrätter. 

Tillsammans med några av Sveriges ledande arkitekter uppför bolaget hållbara, energieffektiva byggnader med hög designkvalitet som bär uppdragsgivares varumärken. Mattssons och Brabo driver och samordnar själva genom hela byggprocessen, från utvecklings- och planarbetet till sälj- och marknadsarbetet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och affärsområdeschef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer