Kontorsassistent till Mattssons Fastighetsutveckling

Tillsatt

Stockholm

Nu söker vi en serviceinriktad person till Mattsons Fastigheter! Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Till Mattssons Fastighetsutveckling i Stockholm söker vi nu en Kontorsassistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid med start i juni och för rätt person finns det goda möjligheter till anställning hos vår kund efter 6 månader. Du ges möjlighet till semester under veckorna 29, 30 och 31. Företaget sitter i ljusa och trevliga lokaler på Kungsholmen. Detta är en bra möjlighet för dig som är i början av din karriär.

Mattssons Fastighetsutveckling är verksamma inom fastighetsbranschen och på företaget arbetar idag 14 anställda varav 9 på stockholmskontoret med olika ansvarsområden. Företaget är nu i behov av en serviceinriktad och prestigelös Kontorsassistent som ansvarar för den dagliga driften på kontoret samt ger service till företagets medarbetare och besökare. På sikt kommer du ha chansen att ta dig an egna projekt samt utvecklas under din anställningsperiod.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden i din roll:

  • Ansvara för att kontorslokalerna alltid är representativa samt planera, koordinera och förbereda inför möten
  • Ansvara för beställning och inköp av kontorsmaterial
  • Ta emot besökare och inkommande samtal
  • Hantera post, bud och leveranser till och från kontoret.
  • Ge service till möten med exempelvis kaffe, luncher, presentationsutrustning, kopiering mm
  • Ansvara för kontorets avtal med leverantörer kring teknisk utrustning, städning och reparationer
  • Övriga administrativa uppgifter och ärenden och stöd till marknad, produktion och förvaltningsorganisation

Din bakgrund
Vi söker dig som brinner för service samt har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är en god kommunikatör. Om du har körkort är det dessutom ett plu

För att axla rollen som Kontorsassistent trivs du i en koordinerande och administrativ roll. Då företaget har många besökare är det viktigt att du alltid bemöter människor på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och är trygg med att ta egna initiativ i vardagen. Som person är du serviceinriktad, positiv och ordningsam samt uppskattar att stötta och underlätta för dina kollegor. Du ligger alltid steget före och ser vad din omgivning är i behov av.

Om Mattsons Fastighetsutveckling
Mattssons verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Mattssons utvecklar, äger och förvaltar kommersiella lokaler med ett hyresvärde om ca 60 Mkr per år. Dotterbolaget BRABO utvecklar och bygger ca 200 hyres- och bostadsrätter per år.

Moderbolagets verksamhet kretsar kring utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder. Dotterbolaget Mattssons Industrifastigheter utvecklar och förvaltar egna kommersiella fastigheter, medan dotterbolaget BRABO Stockholm utvecklar och förvaltar bostads- och hyresrätter. 

Tillsammans med några av Sveriges ledande arkitekter uppför bolaget hållbara, energieffektiva byggnader med hög designkvalitet som bär uppdragsgivares varumärken. Mattssons och Brabo driver och samordnar själva genom hela byggprocessen, från utvecklings- och planarbetet till sälj- och marknadsarbetet.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och affärsområdeschef Marie Bodén (marie.boden@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer