Assistent till Medicovers huvudkontor

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du erfarenhet från en internationell verksamhet. Har du arbetat med och vill arbeta med att ge förstklassig service? Då kan vård- och diagnostikföretaget Medicover vara rätt för dig.

Om rollen

Som assistent på huvudkontoret är du en del i ett team och arbetar med att assistera och ge service till ledning och chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med:

  • Samordning och planering av möten, event, affärsresor och besök, hjälp med kostnadsrapporter, visum och visuminbjudningar
  • Hantera fakturor och leverantörskontakter
  • Aktivt nätverka inom organisationen, hantera förfrågningar och samverka med andra avdelningar i gemensamma projekt
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter på ett huvudkontor

Den vi söker

Till denna roll söker vi dig med flera års erfarenhet från en liknande roll, helst från en internationell verksamhet där du arbetat med att ge förstklassig administrativ service.

Du är en problemlösare med utmärkta kommunikations- och organisatoriska färdigheter.  Du är proaktiv, positiv och serviceinriktad. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt. Du är en välstrukturerad och noggrann ”doer” som ser till att leverera inom deadlines.

Du kan hantera konfidentiell information och känsliga frågor på ett mycket professionellt sätt.

Du ska tala engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Övriga språk är en merit. Du har utmärkta färdigheter i MS Office-program.

Vill du vara en del av en verksamhet som arbetar för att fler ska få bättre hälsovård och där följande värderingar utgör företagskulturen; medinflytande, integritet, entreprenörsskap, passion för kvalitet och teamwork varav passion för kvalitet intar en särställning i alla våra verksamheter. Tycker du att vårt företag känns spännande och delar du våra värderingar välkomnar vi gärna din ansökan.

Om Medicover

Medicover är ett ledande internationellt vård- och diagnostikföretag. Huvudsaklig verksamhet finns i Polen, Tyskland, Rumänien, Ukraina. Medicover grundades 1995 som svar på den ökande efterfrågan på högkvalitativa hälso- och sjukvårdstjänster i Polen och expanderade därefter till fler länder med samma behov. I dag, driver Medicover ett stort antal öppenvårdsmottagningar, sjukhus, specialistvårdsenheter och laboratorier genom sina två divisioner – Healthcare Services och Diagnostic Services. Medicover är noterat på Nasdaq Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm. Medicover erbjuder ett öppet arbetsklimat med många möjligheter att växa. Läs mer om Medicover på https://www.medicover.com/se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Medicover med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på Email: lisa.siden@wise.se eller telefon 076-525 38 51. 

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 oktober och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast ovan datum. 

I denna rekrytering är det ett krav att ditt CV och personliga brev är på engelska. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm. 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer