Assistent till Medicovers huvudkontor

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Har du erfarenhet från en internationell verksamhet. Har du arbetat med och vill arbeta med att ge förstklassig service? Då kan vård- och diagnostikföretaget Medicover vara rätt för dig.

Om rollen

Som assistent på huvudkontoret är du en del i ett team och arbetar med att assistera och ge service till ledning och chefer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att arbeta med:

  • Samordning och planering av möten, event, affärsresor och besök, hjälp med kostnadsrapporter, visum och visuminbjudningar
  • Hantera fakturor och leverantörskontakter
  • Aktivt nätverka inom organisationen, hantera förfrågningar och samverka med andra avdelningar i gemensamma projekt
  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter på ett huvudkontor

Den vi söker

Till denna roll söker vi dig med flera års erfarenhet från en liknande roll, helst från en internationell verksamhet där du arbetat med att ge förstklassig administrativ service.

Du är en problemlösare med utmärkta kommunikations- och organisatoriska färdigheter.  Du är proaktiv, positiv och serviceinriktad. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt. Du är en välstrukturerad och noggrann ”doer” som ser till att leverera inom deadlines.

Du kan hantera konfidentiell information och känsliga frågor på ett mycket professionellt sätt.

Du ska tala engelska och svenska flytande, både i tal och skrift. Övriga språk är en merit. Du har utmärkta färdigheter i MS Office-program.

Vill du vara en del av en verksamhet som arbetar för att fler ska få bättre hälsovård och där följande värderingar utgör företagskulturen; medinflytande, integritet, entreprenörsskap, passion för kvalitet och teamwork varav passion för kvalitet intar en särställning i alla våra verksamheter. Tycker du att vårt företag känns spännande och delar du våra värderingar välkomnar vi gärna din ansökan.

Om Medicover

Medicover är ett ledande internationellt vård- och diagnostikföretag. Huvudsaklig verksamhet finns i Polen, Tyskland, Rumänien, Ukraina. Medicover grundades 1995 som svar på den ökande efterfrågan på högkvalitativa hälso- och sjukvårdstjänster i Polen och expanderade därefter till fler länder med samma behov. I dag, driver Medicover ett stort antal öppenvårdsmottagningar, sjukhus, specialistvårdsenheter och laboratorier genom sina två divisioner – Healthcare Services och Diagnostic Services. Medicover är noterat på Nasdaq Stockholm och har sitt huvudkontor i Stockholm. Medicover erbjuder ett öppet arbetsklimat med många möjligheter att växa. Läs mer om Medicover på https://www.medicover.com/se/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Medicover med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på Email: lisa.siden@wise.se eller telefon 076-525 38 51. 

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 oktober och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast ovan datum. 

I denna rekrytering är det ett krav att ditt CV och personliga brev är på engelska. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm. 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer