Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Erfaren VD-assistent till internationellt bolag

Är du en erfaren VD-assistent och vill vara med på en spännande tillväxtresa?

Till ett stort internationellt bolag på Kungsholmen söker vi en erfaren VD-assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget är initialt på 4-6 månader med möjlighet till förlängning och eventuell anställning på sikt.

Ditt uppdrag
Som VD-assistent kommer du att supportera VDn för ett av tre affärsområden. VDn ansvarar för den nordiska regionen. Din främsta uppgift är att underlätta vardagen för VDn vilket innebär att ansvara för kalendern och hantera mailen samt ordna med all logistik inför resor. Bolaget befinner sig i en expansiv fas där du får möjligheten att både bidra och vara med på en spännande resa. Du kommer att ha många kontaktytor både intern men även externt.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

  • Ansvara för kalender- och mail
  • Förberedelse av avtal
  • Förberedelse av presentationsmaterial
  • Bokning av resor, hotell och taxi
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som är en erfaren VD-assistent och som har arbetat minst 4-5 år i en liknande roll. Här du arbetat i en internationell miljö tidigare så är det meriterande. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i Sharepoint och kan hantera dokumentation kopplat till portalen. Vidare är du van vid att arbeta proaktivt och självständigt i din roll samt är van vid att arbeta projektrelaterat.

För att axla rollen på bästa sätt ser vi gärna att du har ett prestigelöst och lösningsfokuserat förhållningssätt samt är duktig på att skapa struktur i ditt arbete. Du är duktig på att nätverka inom organisationen samtidigt som du har hög integritet och ett professionellt bemötande.

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.  

Vi på The Pace är rekryteringsspecialister inom Business Administration. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård