Administrativt ansvarig till Glasbranschföreningen

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativt ansvarig i en varierande roll på Glasbranschföreningen.

Vi på Glasbranschföreningen tillvaratar och främjar våra medlemmars gemensamma intressen och vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad, och ansvarsfull.
Är det egenskaper som du kan identifiera dig med? Då kan det här vara rollen för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Lunchförmåner

Vad innebär rollen?Du erbjuds en viktig och central roll på ett kontor där alla är drivna och initiativtagande.
Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande ansvarsområden är:

 • Medlemsservice bestående av främst telefon- och mejlkontakt
 • Löpande administrativa uppgifter innebärande stöd till de olika kanslifunktionerna
 • Förvalta och utveckla medlemsregistret
 • Kursadministration dvs registrera kurser, ta emot anmälningar, skicka bekräftelser och kursintyg
 • Administration kring certifieringar och auktorisationer
 • Kontakter med samarbetspartners och leverantörer
 • Ansvar för den dagliga driften av kontoret, bl.a. beställa kontors- och förbrukningsmaterial
 • Planera och koordinera interna och externa events

Vem är du?Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från administration, gärna från en organisation. Du är van att ta ett helhetsansvar och duktig på att prioritera bland uppgifter. Du kommer att vara ett viktigt ankare i organisationen och rollen är väldigt bred så du bör trivas i en varierande roll. Du är serviceorienterad, prestigelös och social. Du är även strukturerad, stresstålig och gillar att ha många kontaktytor. Vi vill att du kan hela Officepaketet och att du väl behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du ett intresse kring system och IT är det ett stort plus. 

Vilka är Glasbranschföreningen?
Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som företräder
ca 600 medlemsföretag vilka framför allt består av glas- och metallentreprenörer, glasmästerier, bilglasmästerier, konstinramningsföretag. Organisationen arbetar bland annat med att ge medlemsföretagen stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning, certifieringar och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv. Organisationen genomsyras av god samhållning och kamratskap.

Läs gärna mer om organisationen på www.gbf.se

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
GBFs kansli består av 10 personer och finns på Skeppsbron 40 i Stockholm. 

I den här rekryteringen samarbetar Glasbranschföreningen med The Pace och Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer