Administrativt ansvarig till Glasbranschföreningen

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativt ansvarig i en varierande roll på Glasbranschföreningen.

Vi på Glasbranschföreningen tillvaratar och främjar våra medlemmars gemensamma intressen och vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad, och ansvarsfull.
Är det egenskaper som du kan identifiera dig med? Då kan det här vara rollen för dig.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Lunchförmåner

Vad innebär rollen?Du erbjuds en viktig och central roll på ett kontor där alla är drivna och initiativtagande.
Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande ansvarsområden är:

 • Medlemsservice bestående av främst telefon- och mejlkontakt
 • Löpande administrativa uppgifter innebärande stöd till de olika kanslifunktionerna
 • Förvalta och utveckla medlemsregistret
 • Kursadministration dvs registrera kurser, ta emot anmälningar, skicka bekräftelser och kursintyg
 • Administration kring certifieringar och auktorisationer
 • Kontakter med samarbetspartners och leverantörer
 • Ansvar för den dagliga driften av kontoret, bl.a. beställa kontors- och förbrukningsmaterial
 • Planera och koordinera interna och externa events

Vem är du?Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från administration, gärna från en organisation. Du är van att ta ett helhetsansvar och duktig på att prioritera bland uppgifter. Du kommer att vara ett viktigt ankare i organisationen och rollen är väldigt bred så du bör trivas i en varierande roll. Du är serviceorienterad, prestigelös och social. Du är även strukturerad, stresstålig och gillar att ha många kontaktytor. Vi vill att du kan hela Officepaketet och att du väl behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du ett intresse kring system och IT är det ett stort plus. 

Vilka är Glasbranschföreningen?
Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation som företräder
ca 600 medlemsföretag vilka framför allt består av glas- och metallentreprenörer, glasmästerier, bilglasmästerier, konstinramningsföretag. Organisationen arbetar bland annat med att ge medlemsföretagen stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor samt med opinionsbildning, utbildning, certifieringar och auktorisationer. Glasbranschföreningen är medlem i Svenskt Näringsliv. Organisationen genomsyras av god samhållning och kamratskap.

Läs gärna mer om organisationen på www.gbf.se

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
GBFs kansli består av 10 personer och finns på Skeppsbron 40 i Stockholm. 

I den här rekryteringen samarbetar Glasbranschföreningen med The Pace och Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer