Reception-/Kontorsansvarig till Bauer Media

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill få möjligheten att arbeta som Reception-/Kontorsansvarig på Bauer Media.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vi söker till vår kund Bauer Media, en serviceinriktad Reception-/Kontorsansvarig som får möjligheten att arbeta i en varierad och stimulerande tjänst samt vara en del av en härlig arbetsmiljö. Tjänsten är placerad på Gjörwellsgatan 30 på Kungsholmen med start så snart som möjligt. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via The Pace med goda möjligheter till fast anställning på företaget efter perioden.

Ditt uppdrag
Vi kan garantera dig en arbetsplats med mycket glädje och ett stort engagemang bland kollegorna som jobbar på Bauer. Som Reception-/Kontorsansvarig kommer du ha ensamt ansvar för drift och underhåll av kontorslokalerna. Du ser till att det är en trivsam miljö för både besökare och kollegor samt har ett trevligt bemötande gentemot alla parter då du är ansiktet utåt. Du kommer att rapportera till HR-chefen samt övriga ad hoc uppgifter inom reception och HR kan förekomma.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ta emot besökare, ansvara för telefonväxel samt all telefoni
 • Resebokningar
 • Se till att reception, mötesrum, konferensrum, kök och lounge är representativa
 • Ansvara för löpande kontakt med fastighetsvärden samt externa leverantörer som städbolag och sophantering
 • Inköp och beställningar av bland annat kontorsmaterial, lunch, kaffe, te och frukt
 • Uppdatera diverse personallistor
 • Ansvara för företagets friskvårdsarbete
 • Arbeta med arbetsmiljöfrågor
 • Vara drivande i företagets värdegrundsarbete.
 • Ansvara för posthantering samt leveranser och bud
 • Ansvara för event och arrangemang på kontoret

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av rollen som Kontorsassistent eller Receptionist. För att axla rollen är det viktigt att du är duktigt på svenska i såväl tal som skrift samt att du kommunicerar obehindrat på engelska. Du bör också ha goda kunskaper i Officepaketet. 

Du är en person som är ordningsam, ansvarstagande och kommunikativ och som älskar att ge bästa möjliga service. Du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter och har en prestigelös och flexibel inställning i vardagen. Vidare är du duktig på att strukturera och prioritera i ditt arbete. Du tar egna initiativ och det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar kring företagets miljö, kundmottagande och ser dig själv som en nyckelperson som hjälper till med såväl stort som smått.

Om Bauer Media
Bauer Media är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn. Företaget äger och driver radiostationerna Mix Megapol, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar och driver Bauer Media nätverket NRJ i Sverige. Bauer Media ägs av en stor internationell mediekoncern som totalt har 11 000 anställda i 20 länder över hela världen. I Sverige är vi ca 180 anställda och vårt huvudkontor finns i Stockholm på Kungsholmen. Läs mer på www.bauermedia.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se, 0723297555) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här ligger Bauer Media AB

Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Communication & PR Manager

Adapteo skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Communication & PR Manager i uppbyggnaden av ett nytt varumärke!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer