Reception-/Kontorsansvarig till Bauer Media

Tillsatt

Stockholm Heltid Projektanställning

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill få möjligheten att arbeta som Reception-/Kontorsansvarig på Bauer Media.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Vi söker till vår kund Bauer Media, en serviceinriktad Reception-/Kontorsansvarig som får möjligheten att arbeta i en varierad och stimulerande tjänst samt vara en del av en härlig arbetsmiljö. Tjänsten är placerad på Gjörwellsgatan 30 på Kungsholmen med start så snart som möjligt. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via The Pace med goda möjligheter till fast anställning på företaget efter perioden.

Ditt uppdrag
Vi kan garantera dig en arbetsplats med mycket glädje och ett stort engagemang bland kollegorna som jobbar på Bauer. Som Reception-/Kontorsansvarig kommer du ha ensamt ansvar för drift och underhåll av kontorslokalerna. Du ser till att det är en trivsam miljö för både besökare och kollegor samt har ett trevligt bemötande gentemot alla parter då du är ansiktet utåt. Du kommer att rapportera till HR-chefen samt övriga ad hoc uppgifter inom reception och HR kan förekomma.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ta emot besökare, ansvara för telefonväxel samt all telefoni
 • Resebokningar
 • Se till att reception, mötesrum, konferensrum, kök och lounge är representativa
 • Ansvara för löpande kontakt med fastighetsvärden samt externa leverantörer som städbolag och sophantering
 • Inköp och beställningar av bland annat kontorsmaterial, lunch, kaffe, te och frukt
 • Uppdatera diverse personallistor
 • Ansvara för företagets friskvårdsarbete
 • Arbeta med arbetsmiljöfrågor
 • Vara drivande i företagets värdegrundsarbete.
 • Ansvara för posthantering samt leveranser och bud
 • Ansvara för event och arrangemang på kontoret

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av rollen som Kontorsassistent eller Receptionist. För att axla rollen är det viktigt att du är duktigt på svenska i såväl tal som skrift samt att du kommunicerar obehindrat på engelska. Du bör också ha goda kunskaper i Officepaketet. 

Du är en person som är ordningsam, ansvarstagande och kommunikativ och som älskar att ge bästa möjliga service. Du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter och har en prestigelös och flexibel inställning i vardagen. Vidare är du duktig på att strukturera och prioritera i ditt arbete. Du tar egna initiativ och det är viktigt att du känner ett stort engagemang och ansvar kring företagets miljö, kundmottagande och ser dig själv som en nyckelperson som hjälper till med såväl stort som smått.

Om Bauer Media
Bauer Media är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn. Företaget äger och driver radiostationerna Mix Megapol, Rockklassiker, Vinyl FM och Svensk Pop samt playtjänsten RadioPlay. Dessutom samarbetar och driver Bauer Media nätverket NRJ i Sverige. Bauer Media ägs av en stor internationell mediekoncern som totalt har 11 000 anställda i 20 länder över hela världen. I Sverige är vi ca 180 anställda och vårt huvudkontor finns i Stockholm på Kungsholmen. Läs mer på www.bauermedia.se

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se, 0723297555) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Här ligger Bauer Media AB

Gjörwellsgatan 30, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer